REKRYTERINGSLÖSNINGAR

Olika lösningar för olika kundsegment

Vi vet att små och medelstora företag inte rekryterar på samma sätt som en stor koncern med tusentals anställda och att rekryterings- och bemanningsföretag har andra behov än direkta slutkunder. Därför har vi olika lösningar för just din organisations behov av kompetensförsörjning och employer branding

Små och medelstora företag

Vi har kostnadseffektiva och träffsäkra lösningar som med hjälp av Monsters patenterade målstyrningsteknik ser till att ditt lediga jobb visas för just den typ av kompetens du letar efter, oavsett om dessa aktivt söker jobb på Monster eller surfar runt på andra webbsidor och i sociala medier. Vill du dessutom ha stöd i rekryteringsarbetet finns våra erfarna rekryteringskonsulter på plats för att hjälpa dig med hela eller utvalda delar av rekryteringsprocessen. 

Läs mer
Contact Form
* Alla fält är obligatoriska

Stora företag

Vi hjälper till med skräddarsydda lösningar för att långsiktigt säkerställa er kompetensförsörjning, stärka ert varumärke som arbetsgivare samt nå era strategiska mål inom rekrytering.  

Läs mer
Contact Form
* Alla fält är obligatoriska

Rekryterings- och bemanningsföretag

Er verksamhet är beroende av en tillförlitlig tillförsel av kompetenta kandidater. Våra lösningar hjälper er att ha ett stadigt inflöde av bra kandidater som passar era kunders behov. 

Läs mer
Contact Form
* Alla fält är obligatoriska

Har du frågor?
Ring oss på 0200-88 00 60.

Contact Form
* Alla fält är obligatoriska