Monster Rekrytering: En av Sveriges bästa rekryteringstjänster

Det är vårt jobb att göra ditt jobb enklare. Monster har marknadens främsta verktyg för att hitta den eller de personer du söker. Monsters rekryteringskonsulttjänster är en effektiv lösning som gör din rekrytering snabb, kostnadseffektiv och enkel.

Vi finns här för att göra din rekrytering lite enklare, från start till mål

En datadriven strategi för just dig

Du går igenom din kravprofil tillsammans med våra konsulter och kommer bland annat fram till vilka krav kandidaterna måste uppfylla och vad som är meriterande för rollen. Utifrån vilken roll det är som behöver tillsättas tar vi fram en plan för den mediastrategi som krävs för att nå tillräckligt många personer med rätt kompetens för att kunna tillsätta tjänsten. Denna strategi bygger på data insamlad från tusentals rekryteringar via monster.se samt via externa webbplatser och sociala medier vilket ger hög träffsäkerhet och god leveranskvalitet till ett mycket konkurrenskraftigt pris 

Sourcing, urval och administration

Våra konsulter hjälper till med det administrativa jobbet med att ta emot och granska ansökningar, söka fram och kontakta utvalda kandidater i relevanta databaser, svara på frågor angående tjänsten, skicka ut ”nej tack”-meddelanden samt genomföra telefonintervjuer, självskattningsanalyser, referenstagning och boka upp slutintervjuer. 

Slutintervjuer och anställning

Ingen känner till ditt yrkesområde som du. Du vet vem ditt företag behöver och därmed vem som är bäst lämpad för tjänsten. Därför lämnar vi över till dig för slutintervjuer och anställning efter att vi har tagit fram och levererat de mest lämpade kandidaterna. 

Har du frågor?
Ring oss på 0200-88 00 60.

Contact Form
* Alla fält är obligatoriska