Små och medelstora företag

Från träffsäkra platsannonslösningar till fullständiga rekryteringskonsultlösningar. Monsters rekryteringstjänster ser till att du hittar de bästa kandidaterna för ditt företag och du bestämmer själv hur mycket hjälp du vill ha. 

Nå ut till, kontakta och anställ rätt personer till ditt företag

Nå kandidaterna där de är

Vi har kostnadseffektiva och träffsäkra lösningar som med hjälp av Monsters patenterade målstyrningsteknik ser till att ditt lediga jobb visas för just den typ av kompetens du letar efter, oavsett om dessa aktivt söker jobb på Monster eller surfar runt på andra webbsidor och i sociala medier. 

Hitta rätt person i vår CV-databas

Sök fram och kontakta kvalificerade kandidater som automatiskt matchas, rangordnas och betygssätts utifrån dina önskemål och krav. Monster har en av marknadens största CV-databaser med personer som är intresserade av nya jobbmöjligheter. 

Våra konsulter hjälper dig med rekryteringen

Det är vårt jobb att göra ditt jobb enklare. Monster har marknadens främsta verktyg för att hitta den eller de personer du söker. Monsters rekryteringskonsulttjänster är en effektiv lösning som gör din rekrytering snabb, kostnadseffektiv och enkel. 

Har du frågor?
Ring oss på 0200-88 00 60.

Contact Form
* Alla fält är obligatoriska