Rekryteringslösningar för stora företag

Vi hjälper till med skräddarsydda lösningar för att långsiktigt säkerställa er kompetensförsörjning, stärka ert varumärke som arbetsgivare samt nå era strategiska mål inom rekrytering. 

En partner som gör ert rekryteringsarbete enklare

Flexibla annonslösningar som ger resultat

Vi kan hjälpa er med att skräddarsy annonslösningar som ser till att ni får rätt typ av exponering via monster.se, sociala medier, hundratals populära hemsidor och våra övriga samarbetspartners, allt baserat på vilken typ av roller ni behöver tillsätta och hur stort rekryteringsbehov ni har över tid.  

Enkelt att integrera med era egna system

Vi kan enkelt koppla ihop Monster med det system ni använder för att hantera platsannonsering och ansökningar. Har ni inget eget system ingår Monsters system för att sköta platsannonsering, ansökningar och kandidatkommunikation kostnadsfritt. 

Våra konsulter hjälper dig när det behövs

Vi har marknadens främsta verktyg för att hitta och nå ut till de personer ni söker. Ni väljer själva om ni vill ha hjälp med hela eller valda delar av rekryteringsprocessen eller om ni vill ha hjälp med en datadriven mediastrategi för att tillräckligt många personer med rätt kompetens för att det ska resultera i anställning. 

Har du frågor?
Ring oss på 0200-88 00 60.

Contact Form
* Alla fält är obligatoriska