Rekryteringslösningar för rekryterings- och bemanningsföretag

Er verksamhet är beroende av en tillförlitlig tillförsel av kompetenta kandidater. Våra lösningar hjälper er att ha ett stadigt inflöde av bra kandidater som passar era kunders behov.

Monster hjälper er att hitta den kompetens era kunder behöver

Hitta rätt person i vår CV-databas

Sök fram och kontakta kvalificerade kandidater som automatiskt matchas, rangordnas och betygssätts utifrån dina önskemål och krav. Monster har en av marknadens största CV-databaser med personer som är intresserade av nya jobbmöjligheter. Du kan enkelt bevaka när nya personer med den kompetens du är ute efter registrerar sig så att du snabbt når högintressanta kandidater.  

Flexibla annonslösningar som ger resultat

Vi kan hjälpa er med att skräddarsy annonslösningar som ser till att ni får rätt typ av exponering via monster.se, sociala medier, hundratals populära hemsidor och våra övriga samarbetspartners, allt baserat på vilken typ av roller ni behöver tillsätta åt era kunder och hur stort rekryteringsbehov ni har över tid. 

Enkelt att integrera med era egna system

Vi kan enkelt koppla ihop Monster med det system ni använder för att hantera platsannonsering och ansökningar med Monsters system. Har ni inget eget ingår Monsters system för att sköta platsannonsering, ansökningar och kandidatkommunikation kostnadsfritt.  

Har du frågor?
Ring oss på 0200-88 00 60.

Contact Form
* Alla fält är obligatoriska