Infocenter / Att använda Monster / Platsannonser / Förberedelser inför inspelning

Förberedelser inför inspelning

 

Se till att du har allt på plats innan du börjar skapa din video med Monster Studios-appen. Är du väl förberedd innan du börjar filma så blir skapandet och redigerandet mycket enklare (och roligare).

Logotyp

Du behöver spara er logga direkt i din telefon. Loggan kan vara transparent eller med en bakgrundsfärg, det spelar ingen roll. Det viktigaste är att den sticker ut. Sikta på 300 dpi.

Bilder från arbetsplatsen

Har du några bilder från organisationen som du vill visa? Spara ner dessa på din telefon. Om inte går det lika bra att ta några bilder direkt med mobilkameran. Passa på att visa upp ert kontor, omgivningen, glada kollegor, era produkter eller tjänster eller något annat som du tycker är viktigt för en potentiell nyanställd att få se.

Filmer från arbetsplatsen

Har ni några snygga produktfilmer? Eller kanske filmer från er senaste kickoff eller någon annan intressant dag? Självklart kan du filma med din mobilkamera, tänkt då på att filma horisontellt. Fundera lite innan du börjar filma vad som skulle kunna vara intressant för en kandidat att se från just ert företag.

Nedskrivet manus

Monster Studios-appen har en inbyggd teleprompter som gör det enkelt för dig att läsa ditt manus direkt i skärmen utan att titta bort från kameran. Skriv ihop en text och spara den i anteckningarna i din telefon. Klistra sedan in texten i telepromptern innan du börjar filma.

Grafisk manual

Att följa företagets grafiska manér är viktigt för att bygga ett attraktivt arbetsgivarvarumärke. Kika igenom er grafiska profil innan du börjar filma. Där finns tips om hur du bör använda loggan, färger, typsnitt och annat som är viktigt för företaget.

Hitta en bra plats att filma på

Hitta en plats med bra ljus och där du inte blir avbruten när du ska filma. Vad passar bäst för er? Ett tyst konferensrum, det livliga lunchrummet eller vid ditt skrivbord?

Se över appens inställningar

Se till att appen har tillgång till telefonens mikrofon och kamera. Gå till Inställningar > Studios > Mikrofon och kamera (ska vara aktiverade).