Infocenter / Att använda Monster / Employer Branding / Kostnadsfri företagsprofil

Kostnadsfri företagsprofil

Företagsbranding har blivit en viktigt del för att öka antalet ansökningar. Monster erbjuder möjligheten att skapa en kostnadsfri företagsprofil för att hjälpa dig att styra hur kandidater ser ditt varumärke och vilka jobberbjudanden ni har.

Basic företagsprofil

En kostnadsfri företagsprofil inkluderar ditt företags logga, översikt, beskrivning och förmåner. Kandidater kan enkelt se alla dina aktiva platsannonser, i lista och på karta. Klicka på bilden för att se ett exempel.

Tips och råd

Innan du skapar din kostnadsfria företagsprofil rekommenderar vi dig att läsa igenom våra tips och råd för att marknadsföra ditt företag på bästa sätt.

  • Företagsbeskrivning – Inkludera en kort beskrivning av företagets vision och mission, värderingar och kultur. En berättelse från en anställd kan på ett enkelt sätt berätta om utvecklingsmöjligheter och gemensamma mål. Visa vad det är ni gör, hur ni gör det och vilka ni är som organisation. Kandidater uppskattar att kunna läsa hur er rekryteringsprocess kan se ut och vad som händer efter de ansökt.
  • Varumärke – Glöm inte att ladda upp er företagslogga. När er logga syns på flera ställen, inkluderat era platsannonser, är ert varumärke konsekvent och är lätt att känna igen.
  • Förmåner – Kandidater vill veta vilka förmåner och fördelar som ingår utöver lönen. Fyll därför i vilka förmåner ni kan erbjuda. Detta kan hjälpa er att stå ut från mängden och få kandidaten att välja ert företag framför konkurrenten.

Hur du skapar eller redigerar en företagsprofil

Du kan enkelt skapa och redigera företagsprofilen via ditt Monsterkonto. Följ stegen nedan.

Håll muspekaren över kugghjulet i övre högra hörnet och klicka sedan på  Min företagsprofil.

Under “Åtgärd” klicka på den blå ikonen bredvid den profil du vill hantera.

Börja med att lägga in följande information om företaget: företagsnamn, placering, storlek, bransch, grundat år och URL till er företagswebb.

I fältet för företagspresentation är det rekommenderat att lägga in en översikt av vad företaget gör men även beskriva rekryteringsprocessen.

För att sälja in företaget kan du välja de  förmåner som ni erbjuder. Ladda sedan upp en logotyp , den optimala storleken är 320x320px i följande format: png, gif, jpg, jpeg, eller svg.

Klicka sedan på Nästa.

Här kan du se en översikt av den information som du angav i föregående steg.

Använd de  lila knapparna längst ner för att gå tillbaka till första sidan för att göra ändringar, se en förhandsgranskning eller gå vidare för att slutföra dina ändringar.

Detta är din bekräftelse på att du har genomfört ändringar.

Klicka på länken som anges för att komma till profilen. Din företagsprofil kommer att synas på Monster inom en till två timmar och läggs automatiskt till på era platsannonser.