Brandad annonsmall

Företagsbranding har blivit en viktigt del för att öka antalet ansökningar. Monster erbjuder en rad olika produkter för att hjälpa dig att lyfta fram ditt varumärke. En av dessa är Enhanced Job Branding där du kan styra hur du vill att kandidater ska se dina platsannonser.

Brandad annonsmall

En brandad annonsmall ger dig möljigheten att lägga till en logga, en banner, videor och bilder som en del av din platsannons. Annonsmallen kan också visa ditt företags förmåner, kort beskrivning och länkar till företagets sociala medier. Klicka på bilden för att se ett exempel.

Du kan kombinera din brandade annonsmall med antingen en kostnadsfri företagsprofil eller en premiumprofil.

Tips och råd

Innan du skapar din brandade annonsmall rekommenderar vi dig att läsa igenom våra tips och råd för att marknadsföra ditt företag på bästa sätt.

  • Företagsbeskrivning – Inkludera en sammanfattning av ditt företags vision och mission, värderingar och kultur. Du kan även inkludera information om de anställda och deras karriärvägar och gemensamma mål. Visa vad det är ni gör, hur ni gör det och vilka ni är som organisation. Det är även rekommenderat att du lägger in information om rekryteringsprocessen och vad kandidaten kan förvänta sig efter att ha sökt en tjänst.
  • Företagsbranding – Glöm inte att ladda upp er företagslogga. När er logga syns på flera ställen, inkluderat era platsannonser, är ert varumärke konsekvent och är lätt att känna igen.
  • Måla upp en bild – Visa kandidater hur det är att jobba på ert företag med hjälp av bilder och videor från er arbetsplats.
  • Förmåner – Kandidater vill veta vilka förmåner och fördelar som ingår utöver lönen. Fyll därför i vilka förmåner ni kan erbjuda. Detta kan hjälpa er att stå ut från mängden och få kandidaten att välja ert företag framför konkurrenten.
  • Sociala medier – Öka kandidatengagemanget genom att lägga in länkar till er hemsida, Facebook, Twitter, Instagram och YouTube.

Hur du skapar eller ändrar din brandade annonsmall

Du kan enkelt hantera din brandade annonsmall via ditt Monsterkonto. Följ stegen nedan.

Håll muspekaren över kugghjulet i övre högra hörnet och klicka sedan på Min företagsprofil.

Under “Åtgärd” klicka på den blå ikonen bredvid den annonsmall du vill hantera.

Börja med att lägga in följande information om företaget: företagsnamn, placering, storlek, bransch, grundat år och URL till er företagswebb.

I fältet för företagspresentation kan du lägg in en kort beskrivning av företagets vision och mission, värderingar och kultur.

För att sälja in företaget kan du välja de förmåner som ni erbjuder. Ladda sedan upp er logotyp (optimal storlek är 320x320px) och banner (från och med 04/2021 är den optimala storleken för banner är 1440x200px, max 1000KB).

Klicka sedan på Nästa.

Ladda upp era bilder och videor på denna sida. Ni kan lägga in upp till tre bilder och tre videor.

Här finns också möjligheten att lägga in länkar till ert företags konton på sociala medier (Facebook, Twitter, Instagram and YouTube).

Här kan du se en översikt av den information som du angav i föregående steg.

Använd de lila knapparna längst ner för att gå tillbaka till första sidan för att göra ändringar, se en förhandsgranskning eller gå vidare för att slutföra dina ändringar.

Detta är din bekräftelse på att du har genomfört ändringar. Din brandade annonsmall är nu redo att användas på dina platsannonser.

Du kan göra fler ändringar i annonsmallen när som helst.

När du publicerar din platsannons har du möjlighet att välja din nya annonsmall.

Du hittar mallen under “HR-biblioteket” högst upp på första sidan när du publicerar en platsannons.