Infocenter / Att använda Monster / Söktips / Förbättra din upplevelse: Uppgradera till en webbläsare som stöds av Monster

Förbättra din upplevelse: Uppgradera till en webbläsare som stöds av Monster

Förbättra din upplevelse: Uppgradera till en webbläsare som stöds av Monster

Varför uppgradera? Bra fråga. Webbläsare uppdateras regelbundet för att erbjuda nya funktioner, åtgärda problem, optimera prestandan, och viktigast av allt, säkerställa säkerheten. Om du använder en webbläsare med en tidigare version än de som visas i listan nedan, är det bra om du installerar någon av dessa versioner för att kunna använda Monster på bästa sätt.

På Monster optimerar vi ständigt vår sajt till att följa webbstandarder och användartrender. För att säkerställa detta stödjer vi ett begränsat antal webbläsare som bäst matchar våra krav på prestanda.

Följande lista innehåller länkar till webbläsare som stöds av Monster, sorterade efter plattform. Klicka på länkarna för att besöka dessa sajter där du kan ladda ner de aktuella versionerna av webbläsarna gratis:

Stöds på PC:
IE 7 och senare – ladda ner
Firefox 12 och senare – ladda ner
Chrome (senaste versionen) – ladda ner

Stöds på Mac:
Safari 5 (senaste versionen) – ladda ner

Relaterade problem för webbläsare:
Mac-användare kommer tyvärr inte att ha tillgång till verktygsfältet vid publicering av platsannonser i rekryteringsverktyget. Mac-användare kan även uppleva problem när annonstexten kopieras och klistras in och oönskade tecken och HTML-koder kan dyka upp i fältet. Vänligen ta bort oönskade tecken/kod innan annonsen publiceras.