Enkel redigering

När du har spelat in din video kan du redigera den i appen. I redigeringsläget kan du förhandsgranska din video under tiden du redigerar.

Du kan göra din video levande med text, bilder och videor.

Ställ in start- och sluttid för elementen (dra de röda handtagen, eller använd plus- och minusikonerna).

Ändra storlek genom att nypa med två fingrar för att öka eller minska storlek.

Tryck på ett element för att ändra eller svep vänster (iPhone)/långt tryck (Android) för att radera.

Videotexter tillåter dig att lägga till text på din video. Det finns flera olika utseenden och format att välja mellan. Börja med att trycka på Videotexter på redigeringsskärmen och klicka sedan på plusikonen.

1

Skriv in text
En textruta kommer dyka upp i toppen av din video och ditt tangentbord kommer öppnas. Skriv in din text och klicka på Spara.


2

Välj form
Svep med fingret för att se alla tillgängliga former. Tryck på dem en och en för att granska hur det ser ut på din video.


3

Formatera text
Svep nedåt för att justera formatering.
Tillgängliga alternativ varierar beroende på vald form.


När din videotext är skapad behöver du ställa in start-och sluttid innan du trycker på spara. Du kommer då att komma tillbaka till redigeringsskärmen där du kan lägga till fler videotexter, bilder och videor.

Att lägga till en bild är ett enkelt sätt att visa era produkter och kontor. Du kan också lägga in er logga för att visa ert varumärke. Tryck på Bilder på redigeringsskärmen och sedan på plusikonen för att lägga till en bild.

1

Välj källa
Du kan ta nya bilder direkt med din mobilkamera eller importera bilder från ditt galleri.


2

Placera bilden
Den valda bilden kommer att dyka upp i mitten på din video. Tryck och dra bilden till rätt placering och nyp för att ändra storlek.


3

Testa fullskärm
Visa en bild på ert kontor, team eller lägg in er logga på fullskärm medan inspelat ljud hörs i bakgrunden.


När bilden är inlagd behöver du ställa in start-och sluttid innan du trycker på spara. När du har sparat kommer du tillbaka till redigeringsskärmen där du kan lägga till fler videotexter, bilder och videor.

Lägg till en annan video i din video för att göra den mer intressant. Tryck på Videor på redigeringsskärmen och sedan på plusikonen för att lägga till en video.

1

Välj källa
Du kan spela in en video direkt med din mobilkamera eller importera videor från ditt galleri.


2

Trimma
Din valda video kommer dyka upp mitt på skärmen och du kan trimma den innan du klickar på Apply.


3

Placering
Ställa in start-och sluttid med de röda handtagen. Om du vill kan du ställa in videon på fullskärm. Om din valda video har ljud glöm inte att aktivera Dämpa volym.


När videon ser ut som du vill tryck på Spara. När du har sparat kommer du tillbaka till redigeringsskärmen där du kan lägga till fler videotexter, bilder och videor.

Det sista steget i redigeringsprocessen är att skapa ett videoomslag. Omslaget visas på din video innan tittaren har klickat på uppspelningsknappen. Följ nedan steg för att ställa in bilden.

1

Lägg till text
Tryck på “Uppdatera din videotitel här” och uppdatera texten när tangentbordet öppnas.


2

Välj stil
Du har två alternativ att välja mellan. Tryck på dem för att granska hur de ser ut med din text.


3

Skräddarsy
Skrolla ner för att justera teckenstorlek. Välj sedan en bild från din video eller importera bild från mobilen.


När ditt omslag är färdigt klickar du på Nästa längst upp på sidan för att färdigställa och ladda upp din video. Läs vår artikel: Publicera, dela och hantera.