Artiklar för arbetsgivare

Här har vi genom åren samlat artiklar inom rekrytering och anställning, marknadstrender, metoder för personalhantering, användarguider, tips och tricks och mycket mer.

Article Headlines

Blivande kandidat: Bristen på erfarenhet kan vara en välsignelse

Vad händer på kandidatmarknaden just nu?

Håll kandidater intresserade även när du inte kan anställa

SearchMonster

Du behöver öka kvaliteten på dina möten

Var kommer din organisations framtida ledare ifrån?

Ta till dig knepen i den här texten för att förbereda din pipeline för att hitta framtidens ledare – innan det är för sent. Luckor i den interna processen I en nyligen genomförd undersökning av Gartner valdes ”identifiera och kultivera ledare” som den näst högsta prioriteringen inom HR för 2019. “Många företag kämpar med luckor i ledar-pipelinen, […]

Vad händer på kandidatmarknaden just nu?

Många svenskar är permitterade, varslade eller på väg ut i en osäker marknad. Det här vet vi redan. Men hur ser kandidatstatistiken ut just nu? Här presenterar vi de senaste sifforna: vad söker kandidater efter, vilka CV-kategorier är mest aktiva samt vilka trender vi på Monster ser. Det här söker kandidaterna på idag På monster.se […]

Monster platsannonser

Är du redo att publicera en platsannons? Lär dig hur du publicerar, ändrar och hanterar dina platsannonser på Monster. Vi delar också med oss av tips och råd på hur du kan förbättra dina annonser.

SearchMonster

SearchMonster är ett enkelt, intuitivt och lättnavigerat verktyg som hjälper dig att söka fram och kontakta kandidater. Du kan skicka meddelanden till flera kandidater samtidigt eller välj att skicka ett meddelande till varje ny kandidat som registrerar sig som motsvarar din kandidatbevakning.

Monster Studios

Nu kan du nå kanidater på ett mer personligt och autentiskt sätt

Brandad annonsmall

En Brandad Annonsmall ger dig möljigheten att lägga till en loggga, en banner, videor och bilder som en del av din platsannons. Annonsmallen kan också visa ditt företags förmåner, kort beskrivning och länkar till företagets sociala medier.

Premium företagsprofil

Med en Premium företagsprofil kan du styra hur kandidater ser ditt varumärke och vilka jobberbjudanden ni har. Ta del av våra tips och steg-för-steg beskrivning.

Kostnadsfri företagsprofil

Monster erbjuder möjligheten att skapa en kostnadsfri företagsprofil för att hjälpa dig att styra hur kandidater ser ditt varumärke och vilka jobberbjudanden ni har.

Aggregerade platsannonser på Monster

I denna artikel kan du lära dig mer om Monster jobbaggregering och fördelarna med annonser från externa källor. Du får också svar på vanliga frågor och vem du kan kontakta när du behöver hjälp.

Monsters Utbildningsschema

Boka in dig på en kostnadsfri webbutbildning och lär dig hur du publicerar annonser eller söka fram kandidater i Monsters databas.