Skandia Företagsöversikt

Företagswebb
Huvudkontor
Stockholm, Sverige
Storlek
2,000 till 2,499 anställda
Bransch
Bank och lån
Grundat
1855

Är du engagerad och vill göra skillnad?
Vill du jobba hos en arbetsgivare som erbjuder dig karriärmöjligheter och där du kan göra stor skillnad? Skandia letar efter engagerade och duktiga medarbetare som vill hjälpa oss att utvecklas. Är du en av dem?

Om Skandia
Skandia är en av Sveriges största, oberoende och kundstyrda bank- och försäkringskoncerner. Vi har gett människor ekonomisk trygghet i mer än 150 år och har en stark tradition av pionjäranda, produktutveckling och samhällsengagemang. Vi skapar rikare liv för människor med hjälp av lösningar inom sparande, pension, ekonomisk trygghet och vardagsekonomi, och genom att underlätta för dem att fatta kloka beslut om sin ekonomi. Vi har 2,5 miljoner kunder i Sverige, Norge och Danmark, ett förvaltat kapital på drygt 520 miljarder kronor och 2 500 anställda. Läs mer på www.skandia.se.

Skandia som arbetsgivare
Som arbetsgivare letar Skandia efter personer med engagemang och vilja att förändra. Vi har en historia av ständiga innovationer, så nyfikenhet och vilja att lära nytt är viktigt för oss. Det vi vill att våra kunder ska känna i kontakten med oss är att vi är öppna, enkla och engagerade. Att sätta kunden
i fokus är en annan viktig del. Vi värdesätter också samhällsengagemang, att man vill bidra i större sammanhang och brinner för det man gör.

De flesta av våra medarbetare har akademisk bakgrund. Ekonomer, kommunikatörer, statistiker, matematiker, jurister, beteendevetare och civilingenjörer hör till de vanligaste kategorierna hos oss.

Att jobba hos oss
Vi erbjuder spännande karriärmöjligheter där du kan skapa globala nätverk och byta erfarenheter. Den svenska verksamheten omfattar närmare 2000 medarbetare, fördelade på storarbetsplatserna
i Stockholm, Sundsvall, Göteborg och Linköping, samt ca 50 lokala rådgivningskontor.

Förutom bra karriärmöjligheter har du som medarbetare hos oss dessutom en rad förmåner som ger dig trygghet, till exempel tjänstepension, måltidsersättning, friskvård och privatvårdsförsäkring. Alla Skandias medarbetare har även möjlighet att arbeta ideellt på betald arbetstid för Idéer för livet. Dessutom är vi en arbetsgivare som tycker det är viktigt med balans i livet!

Kontorsplaceringar