Skip to main content

Karriärtips

Monster har tipsen för dig, oavsett vart du befinner dig i karriären. Här hittar du allt du behöver veta om att söka jobb, landa en intervju, löneförhandla eller ta nästa steg i arbetslivet.

Video: Tre snabba CV-tips från experten

Vad blir din lön efter skatt?

Sju knep för att få ett försprång på arbetsmarknaden

Använd Monsters app för att hitta ditt nästa jobb

Är mentorskap något för dig?

CV-mall: Ekonomi-CV

Så skapar du ett CV för en ansökan till en ekonomitjänst. Här får du exempel på hur du skriver en meritförteckning som signalerar att du är rätt kandidat.

CV-mall: Språkkunskaper CV

Vill du ha tips på hur du inkluderar språkkunskaper i ditt CV? Vi har satt ihop ett CV-exempel som visar hur du gör detta på ett smidigt sätt. 

CV-mall för ingenjörer

CV-mall ingenjör - Söker du söker jobb som ingenjör? I vårt exempel får du konkreta idéer och tips för hur du skriver ett CV för ingenjörsjobb.

Tips inför din andra intervju

Efter ett antal anställningsintervjuer väljer arbetsgivaren ut vilka de vill träffa igen. Här hittar du nyttiga tips inför en andra intervju.

Mall för ett bra IT-CV

Så skapar du ett CV för en ansökan till en IT-tjänst. Här får du exempel på hur du skriver en meritförteckning som tydligt visar att du är den de söker.

Tips inför en gruppintervjun

Användbara tips inför gruppintervju. Hur förbereder jag mig och vad ska jag tänka på under intervjun? Monster ger dig svaret på dina frågor. 
Back to top