ÅF Företagsöversikt

Företagswebb
Huvudkontor
Frösundaleden 2, Sverige
Storlek
10 000 anställda eller fler
Bransch
Teknik/Ingenjörstjänster
Grundat
1895

Utveckling och framgång sedan 1895
ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.
ÅF -Making Future.

Snabba fakta
Idag har ÅF ca 10 000 medarbetare
Nettoomsättningen per år är ca 11 MDSEK
ÅF har kontor i mer än 30 länder världen över, från Brasilien till Vietnam.
Under 2016 utförde ÅF projekt i mer än 100 länder runt om i världen.

ATT JOBBA PÅ ÅF
Vilken utveckling förtjänar att kallas verklig utveckling? Ska resan gå uppåt, framåt eller är det dags att byta bana?

Karriärvägar
Siktar du på en karriär som chef eller ser du dig själv som en expert eller projektledare som jobbar ute på fältet? Har du djupa kunskaper inom ett specialiserat område eller breda kunskaper inom flera områden? Det finns ingen enstaka väg till framgång som passar alla, utan olika karriärvägar passar olika människor. Vi vill ha en företagskultur som är öppen, dynamisk och innovativ, och vi tror att kontinuerlig utveckling av våra medarbetare är avgörande för att nå dit.

Vi hoppas att du ser ÅF som ett företag som är fyllt av möjligheter och utmaningar. 30 000 uppdrag och 10 000 klienter i 20 länder – uppdragen som vi åtar oss är av alla tänkbara slag, från enmansundersökningar till projekt som involverar hundratals konsulter från hela världen. Vilken typ av uppdrag passar dig?

Karriärmodell
Din karriärmodell ser ut som en molekyl, där du kan växa i olika riktningar beroende på hur du vill utvecklas på ÅF. Exempel på karriärvägar är: specialist, chef, projektledare och affärsutvecklare. Tillsammans med din chef planerar du din framtida karriär på ÅF genom att sätta mål och genom att välja en karriärväg som får dig att utvecklas till fullo.

Kompetensutveckling
ÅF Academy är ÅFs eget utbildningsorgan som stödjer ÅFs karriärvägar och utveckling av konsultrollen. Detta stöd inkluderar såväl omfattande grundkurser för nya konsulter som specialinriktade vidareutbildningar som anpassats efter individens behov. ÅF Academy erbjuder allt från kurser i affärsmannaskap, ledarskap, projektledning och offentliga framföranden.


ÅF SOM ARBETSGIVARE
Många tror att ÅF bara handlar om teknik. Vi anser dock att vår historia huvudsakligen handlar om människor – djärva ingenjörer, affärsexperter, framsynta ledare och andra specialister som samarbetar så att nya insikter och idéer kan växa till smarta lösningar som för samhället framåt.

ÅFs framgångsrecept är nöjda, engagerade anställda. Våra anställda är vår största tillgång och deras samlade färdigheter, såväl nu som i framtiden, är avgörande för ÅFs framgång med att skapa långsiktig lönsamhet, där ekonomiska, miljömässiga och sociala frågor harmoniserar med varandra.

VÅRA VÄRDERINGAR
Våra 10 000 medarbetare är kärnan i allt vi gör. Det är våra medarbetare som gjort oss framgångsrika genom åren. Det är våra medarbetare som möjliggör vår förnyelse. Vi samlas kring våra kärnvärden och hoppas att du tilltalas lika mycket av dem som vi gör.

Modig
Vi tänker större och utanför ramarna för att öka värdet och göra skillnad. Vi utmanar varandra, fattar modiga beslut och tar alltid ställning för det vi tror på.

Hängiven
Vi har en unik blandning av kompetenser och är alla passionerade inom våra områden. Vi delar med oss av vår kunskap för att göra skillnad och drivs av vår nyfikenhet för att växa och lära oss mer.

Lagspelare
Vi samarbetar för att ta vara på nya möjligheter. Vi tror att mångfald ger styrka, och vi utmanar, stöttar och tar fram det bästa i varandra.


Läs mer om oss här:
Hemsida:  http://www.afconsult.com/
LinkedIn:   https://www.linkedin.com/company/afgroup/
Facebook: https://www.facebook.com/afkarriar/

Kontorsplaceringar

ÅF jobb

Malmö, SKÅ, SE

Om jobbet ÅF i Malmö fortsätter expandera och söker därför flera nya kompetenta medarbetare till vår grupp för industriell IT/industriell digitalisering, som samlar ÅFs expertis för industrifokuserade IT-lösningar. Inom Industriell IT finns expertkunskaper i bl.a. produktionsprocesser, integrationslösningar, mjukvaruutveckling, Business Intelligence, Industrial Internet of Things (IIoT) med mera.

2018-09-25
Linköping, Norrköping, ÖST, SE

Om jobbet Vill du jobba med att utveckla framtidens produkter tillsammans med kompetenta kollegor? Söker du en organisation full av utvecklingsmöjligheter? Då är ÅF din nästa arbetsgivare! Vilka är vi? Sektionen inom Product Development i Linköping/Norrköping vill stärka sitt team med ytterligare produktutvecklare som har intresse för mekanik och som vill ta fram innovativa och hållbara lösningar

2018-09-25
Västerås, VTM, SE

Om jobbet Det börjar med dig. Bakom varje framsteg finns en hängiven person som vill göra skillnad. Inte bara på kort sikt, men för kommande generationer. På ÅF är vi 10 000 modiga lagspelare som tillsammans skapar nya möjligheter genom hållbara teknik- och designlösningar och vi vill gärna bli fler! Nu söker vi elkonstruktörer och automationsingenjörer till ÅF i Västerås. Utifrån dina tidigare er

2018-09-25
Gävle, GVBG, SE

Om jobbet ÅF expanderar inom industrin och söker en ingenjör inom Mekanik-området i Gävle. Vi söker en drivande ingenjör med kompetens och intresse att arbeta i utmanande industriprojekt. Förutom att driva dina egna uppdrag önskar vi på sikt utveckla dig till specialist eller ledande befattningar, såsom konstruktions/-uppdragsledare. Uppdragen du kan komma att arbeta med är mekanisk konstruktion,

2018-09-25
Bollnäs, Gävle, Hudiksvall, Ljusdal, GVBG, SE

Om jobbet Vill du jobba med både landets och regionens ledande teknikkonsult företag? Vi genomför många olika projekt för våra kunder och vi behöver därför ingenjörer med både spets kompetens och olika teknikinriktningar. Efterfrågan från våra kunder ökar och därför behöver vi förstärka hos oss ytterligare. Uppdragen bedrivs både hos kund samt på ÅF-kontoret. I uppdragen får du möjlighet att arbet

2018-09-25