Monster Studios

 

Monster Studios översikt
Se vad Monster Studios kan göra för dig.

Med Monster Studios kan du nå ut till kandidater på ett mer engagerande och autentiskt sätt. Mobilappen ger dig möjligheten att spela in, redigera och publicera videor på dina platsannonser på Monster och i sociala medier. Monster Studios ingår kostnadsfritt när du publicerar platsannonser på Monster.

Ge kandidaterna en inblick i ditt företag och de roller ni rekryterar. Ta del av våra manualer och videor nedan. Du kommer snabbt se hur enkelt det är att skapa en videoannons med Monster Studios.

Manualer

Rekommenderad läsning

Manustips

Skapa ett manus för att enkelt definiera vilken information som ska tas med och i vilken ordning.

Skapa videor utan hinder

Läs hur du kan komma över de vanligaste hindren och skapa imponerande videor.

Videor

Spela in en videoannons
Spela in en professionell video till din platsannons. Denna video guidar dig igenom stegen.

Redigera videoannons
Skräddarsy din video med text, bilder och mer. Det är enkelt!

Publicera och dela videoannons
I denna video visar vi dig hur du publicerar och delar din video på Monster och sociala medier.

Redigeringstips
När du har lärt dig grunderna i redigering kan du spana in våra redigeringstips för att skräddarsy din video ytterligare.

Är du kameraskygg?
Skapa en video utan att själv stå framför kameran.

Tar godkännande processen lång tid?
Strategier som påskyndar processen.

Har du ont om tid?
Skapa jobbvideor på bara några minuter!

Vanliga frågor

Nej. Monster Studios finns enbart tillgänglig som app.

Monster Studios stödjer videofiler i följande filtyper, .mp4 och .mov. Så länge filerna finns sparade på din mobil kan du importera dem till appen.

Det finns många olika sätt att flytta dina videor och bilder från en enhet till en annan. Nedan listar vi några av alternativen, välj det som passar dig bäst:

  • Mac och iPhone-användare kan använda Airdrop för att skicka filer över WiFi.
  • Android och iPhones kan anslutas direkt till datorn via USB-kabel.
  • Via molntjänster som Google Drive eller Dropbox. Spara videor eller bilder på molntjänstens hemsida eller app och ladda sedan ner dem på din enhet.
  • Glöm inte att du också kan spara ner och dela din inspelade Monster Studios-video (lär mer här).

Monster Studios kan inte importera videor som är mer än 10 minuter långa. Men maxlängden kan variera för nyare mobiler.

Vi rekommenderar max 1-2 minuter men du kan skapa videor som är upp till 15 minuter.

Nej, det är inte möjligt att ta bort vattenstämpeln.

Storleken på filen beror på videons längd (allt från 1MB till 1GB). Monster Studios-videor sparas som .mp4 filer.

Nej, du kan inte ändra format eller storlek. Med Monster Studios kan du skapa 720p eller 1080p videor som går att ladda upp på sociala medier och videoplattformar som Youtube och Vimeo.

Se till att du är ansluten till WiFi eller mobildata. Om du fortfarande inte kan spara kan det bero på att du inte har tillräckligt med utrymme på mobilen. Testa att radera en video, bild eller annan fil som inte behövs och testa sedan att ladda ner igen.

Vi rekommenderar att använda WiFi framför mobildata. Men om du inte har tillgång till WiFi kan du tillåta appen att köra på mobildata, du kan ändra detta i appinställningarna. För att inte råka använda mobildata som kan innebära dig extrakostnad från leverantören är standardinställningen ’Av’.

Vi rekommenderar att vara ansluten till WiFi om du inte har obegränsat med mobildata. Om du inte har tillgång till WiFi kan extra kostnad uppstå på din mobilplan (från din leverantör).

Om du väljer att publicera en video med ’Alla jobb som detta’ ikryssat kommer din video automatiskt att publiceras på liknande platsannonser på Monster. Liknande annonser baseras på annonskategorier. Det vill säga om du till exempel kopplar en video på en annons för Redovisningsekonom kommer videon att kopplas till alla aktiva platsannonser inom kategorin Redovisning/Ekonomi/Försäkring, t.ex. revisor, skadereglerare, finansanalytiker och lånerådgivare, etc.