Infocenter / Att använda Monster / Platsannonser / Appnavigering och inställningar

Appnavigering och inställningar

När du har öppnat appen kommer du att se ditt videogalleri. Härifrån kan du se alla dina och dina kollegors färdiga videor. Från denna vy kan du också spela upp videor, starta ny inspelning och komma åt följande alternativ:


Videogalleri: Visar alla videor skapade av dig och dina kollegor.

Videor: Visar enbart videor skapade av dig

Nytt projekt: Tryck här för att påbörja ett nytt projekt.

Projekt: Här kan du se alla dina projekt samt redigera, kopiera eller spara ner till din enhet.

Manus: Ett bibliotek för dina manus. Du kan enkelt lägga till, redigera eller radera manus.

Snabbguide: En länk till användarmanualer.

Inställningar: Se alla inställningar för appen. Du kan läsa mer om inställningarna nedan.

Logga ut: Logga ut och stäng appen.

Inställningar:

Det är viktigt att känna till vilka inställningar du kan göra i Monster Studios-appen. Gå igenom dem innan du påbörjar ett nytt projekt.

Tryck på menyikonen till vänster i ditt videogalleri för att öppna en meny där du kan se och trycka på Inställningar. När sidan har öppnats kan du se flera olika inställningar:

Land: Din placering / Där du publicerar annonser.

Recensera app: Om du vill dela med dig av dina tankar och erfarenheter med appen kan du göra det här.

Video I full HD: Aktivera denna inställning för att få den bästa videokvaliteten. Observera att det kommer att öka storleken på filen och ta längre tid att ladda upp. Du måste ställa in inställningen innan du påbörjar en video.

Ladda upp i bakgrunden: Ge Studios tillåtelse att ladda upp din video under tiden du redigerar den för att minska processtiden. Tänk på att din mobildata kan användas om du inte är ansluten till WiFi.

Ladda upp via mobilnät: Om denna är på kan du ladda upp videor i bakgrunden även om du inte är ansluten till WiFi. Perfekt om du är på språng, men kom ihåg att det kan dras mycket mobildata beroende på videons storlek.

Återställ guiderna: Om du har gått igenom instruktionsguiderna kan du återaktivera dem här för att se dem igen.