Pressbyrån Företagsöversikt

Företagswebb
Huvudkontor
Stockholm, Sverige
Storlek
1,000 till 1,499 anställda
Bransch
Detaljhandel
Grundat
1899

Sveriges modernaste kiosk
Pressbyråns vision är att göra vardagen lite enklare och trevligare med smarta måltider/mellanmål, tjänster i tiden och läsning.

Franchising
Butikskonceptet drivs som en franchisekedja, vår övertygelse är att driver man sin egen butik så blir resultatet det bästa.

Våra butiker
Pressbyrån ska vara det snabba och enkla alternativet, alltid tillgängliga vid knutpunkter där många människor är i farten. Pressbyrån är Sveriges största conveniencekedja med runt 300 butiker över hela Sverige.

Driva egen butik
Vill du göra vardagen lite roligare för våra kunder och samhället lite bättre i stort? Då kan du få möjligheten att driva din egen Pressbyråbutik.
Som franchisetagare driver du försäljning enligt Pressbyråns koncept samt är en föredömlig ledare som själv arbetar aktivt i butiken. En av våra grundläggande värderingar är att man som franchisetagare tycker att det är roligt att ge service eftersom glädje är en av förutsättningarna för att nå framgång och lönsamhet.

Framgångsrika franchisetagare har fokus på ledarskap, försäljning och ekonomi. Men det är också viktigt med glädjen, har du roligt blir det lönsamt. Ett extra plus om du har erfarenhet från handel, restaurang, eller jobbat inom en annan konceptkedja. Andra servicetjänster är också av intresse. Vi ser gärna goda kunskaper i svenska, ekonomi och data.

Reitan Convenience
Pressbyrån ägs av det Norska familjebolaget Reitangruppen AS. Reitangruppen bedriver convenience i sju länder vilka tillsammans omsätter 15 milj NOK. Reitans vison är att vara Europas mest lönsamma och snabbast växande conveniencekedja. Tillsammans med 7-Eleven utgör Reitan Convenience Sweden AB

Bilder