Nordic Wellness Företagsöversikt

Företagswebb
Huvudkontor
Sverige
Storlek
1,000 till 1,499 anställda
Bransch
Sport och fritid
Grundat
1997

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med ettt ständigt växande klubbantal. Det ger oss utmärkta möjligheter att utvecklas och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Hos oss ska alla känna sig hemma – det är viktigt för oss!

VÅR MISSION Våra medlemmar och personal skapar glädje, rörelse och styrka tillsammans.

VÅR VISION Vi jobbar ständigt för att utveckla och bli en större del av den globala hälsan.

VÅRT MÅL Nordic Wellness skall alltid vara det bästa alternativet inom träning och hälsa samt fortsätta vara en snabbrörlig och flexibel utmanare. Tillsammans med våra världsledande leverantörer, licensierade instruktörer, välmeriterade personliga tränare och övrig personal vill vi skapa de bästa förutsättningarna för branschen

VÅRA KÄRNVÄRDEN Om du packar ihop Nordic Wellness till fyra ord får du Fun, Movement, Strong, Together. Här älskar vi glada receptionister, inspirerande instruktörer och proffsiga personliga tränare! Vi drivs av tanken av att tänja på gränserna för hur mycket rörelse vi kan skapa med våra medlemmar.  

 

Att jobba hos oss

Vi söker löpande efter nya engagerade och träningsintresserade medarbetare för att sprida glädje och inspiration.

Inom Nordic Wellness har vi varierande tjänster och många möjligheter för dig som vill jobba med träning och hälsa. Alla tjänster är viktiga för oss och vi lägger mycket tid på att vidareutveckla och motivera vår personal.

Vi är i ett expansivt skede och söker många medarbetare.

Så håll utkik! Vi kan ha tjänsten som passar dig.

Nordic Wellness Förmåner

  • Företagshälsovård
  • Friskvårdsförmåner
  • Pensionsplan
  • Utvecklingsmöjligheter

Nordic Wellness jobb

Göteborg, VTG, SE

Nordic Wellness Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 170 gym i landet. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Vi söker nu en marknadskommunikatör med inriktning på sociala medier

2018-10-16