Nordic Wellness Företagsöversikt

Företagswebb
Huvudkontor
Sverige
Storlek
1,000 till 1,499 anställda
Bransch
Sport och fritid
Grundat
1997

Om Nordic Wellness

Nordic Wellness är en av Sveriges största och bästa friskvårdskedjor med över 155 gym i Sverige. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Hos oss ska alla känna sig hemma – det är viktigt för oss!

VÅR MISSION
Våra medlemmar och personal skapar glädje, rörelse och styrka tillsammans.

VÅR VISION
Vi jobbar ständigt för att utveckla och bli en större del av den globala hälsan.

VÅRT MÅL
Nordic Wellness skall alltid vara det bästa alternativet inom träning och hälsa samt fortsätta vara en snabbrörlig och flexibel utmanare. Tillsammans med våra världsledande leverantörer, licensierade instruktörer, välmeriterade personliga tränare och övrig personal vill vi skapa de bästa förutsättningarna för branschen.

VÅRA KÄRNVÄRDEN

Fun, Movement,
Strong, Together


Genom att arbeta som ett enhetligt lag genom våra kärnvärden Fun, Movement, Strong och Together visar vi våra värderingar och vad vi står för. Glada receptionister, instruktörer och personliga tränare är grundläggande för att det ska vara inspirerande och roligt att träna hos oss. Lyhördhet och genuin sammanhållning visar vår tro på laget och att vi tillsammans med våra medlemmar kan flytta gränserna och vara utmanaren på marknaden.

 

Att jobba hos oss

Vi söker ständigt efter nya engagerade och träningsintresserade medarbetare för att sprida glädje och inspiration.

Inom Nordic Wellness finns det många olika tjänster och möjligheter för dig som vill jobba med träning och hälsa. Alla tjänster är lika viktiga för oss och vi lägger ner mycket tid på att vidareutveckla och motivera all vår personal.

Vi är i ett expansivt skede och söker därför många nya medarbetare löpande, så håll utskik efter just den tjänsten som passar dig. 

 

 

Nordic Wellness Förmåner

  • Företagshälsovård
  • Friskvårdsförmåner
  • Pensionsplan
  • Utvecklingsmöjligheter

Nordic Wellness jobb

STHM, SE

Nordic Wellness Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med 160 gym i landet. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Vi erbjuder ett brett utbud av träning och välmående för alla åldrar. Vi expanderar kraftigt och stärker vår position på marknaden. Förra året öppnade

2018-08-15
VTG, SE

Nordic Wellness Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 160 gym runt om i landet. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Vi fortsätter växa och förstärker vår position på marknaden.

2018-08-10