Skip to main content

Intervju

Du kan aldrig vara helt förberedd för alla intervjufrågor eller intervjusituationer, men med de här tipsen kommer du förhoppningsvis en bra bit på vägen.


Fem tips: så blir du en mer självsäker talare

Du har lyckats presentera dig bra på ditt CV och blivit inbokad på intervju. Och det är nu den riktiga utmaningen börjar - särskilt om du lätt blir nervös när det väl gäller. Men du kan vara lugn, vi har tipsen till hur du blir en mer självsäker talare.

Så briljerar du på en jobbintervju – trots att du inte är 100 % kvalificerad

Du har letat och letat, och tillslut hittar du det: det ultimata jobbet. Det är så perfekt för dig att du redan planerar vad du ska äta till lunch med dina nya kollegor. Tills du scrollar ner till de sista punkterna på jobbeskrivningen och upptäcker det hemska – att du inte är riktigt kvalificerad. Men ge inte upp - för så här löser du det!

8 varningstecken att hålla utkik för under en intervju

Ingen jobbintervju är komplett utan den tillhörande frågan “Så, hur gick det?” efteråt. Ibland har det gått bra, ibland dåligt och ibland har du absolut ingen aning. Vi har listat några varningstecken du ska hålla utkik efter för att veta hur din intervju egentligen gått.