Skip to main content

Exempel på Uppsägningsbrev - Detaljerat

Exempel på Uppsägningsbrev - Detaljerat

Uppsägningsbrev detaljerat

Om du har haft en bra erfarenhet hos en arbetsgivare kanske du vill ge en något mer detaljerad förklaring till varför du valt att gå vidare. Håll dig till en anledning, få dem att förstå att du tar ett positivt steg framåt i din karriär och säkerställ att ni behåller en god relation.

 

 

Exempel på uppsägningsbrev

[INFOGA DATUM]

Hej [INFOGA CHEFENS NAMN],

I och med detta brev bekräftar jag min uppsägning från rollen som [INFOGA JOBBTITEL][INFOGA FÖRETAG].

Även om detta har varit ett svårt beslut att fatta, har jag blivit erbjuden en möjlighet som jag tror kommer att hjälpa mig att framåt i karriären. Jag hoppas att ni har förståelse för detta och varför jag valt att acceptera den här möjligheten.

I enlighet med mitt anställningskontrakt kommer jag fortsätta att jobba hos er i [INFOGA UPPSÄGNINGSTID], och avsluta min anställning den [INFOGA SISTA ÄMNADE ARBETSDAG]. Tveka inte att påtala om det finns några särskilda områden ni önskar att jag fokuserar på under min uppsägningstid.

Jag har uppskattat att vara en del av ert team och jag är tacksam för möjligheterna ni har gett mig under min tid här. Jag önskar er alla det bästa!

Jag hoppas kunna ha er som en positiv referens för framtiden.

Vänliga hälsningar,

[INFOGA NAMN]

 

Tycker du inte att den här mallen är rätt för dig? Läs då våra andra mallar: exempel på formellt uppsägningsbrev och exempel på förkortat uppsägningsbrev.


Back to top