Skip to main content

Trestegsguide till ett bättre jobb

Trestegsguide till ett bättre jobb

 

Monsters trestegsguide till ett bättre jobb

Steg ett

Uppdaterat CV

Första steget handlar om att fokusera på ditt CV, så att du kan visa upp dina färdigheter för de arbetsgivare du är intresserad av. Om du redan har ett CV på Monster är det en bra idé att hålla det uppdaterat – om det nyligen är uppdaterat syns det högt upp i resultatlistan när arbetsgivare söker efter CV:n som matchar dina kunskaper. På vår karriärrådssida hittar du råd för ditt CV och ansökningsbrev, för att se till att ditt CV och ansökan är så bra som de kan bli.

LADDA UPP DITT CV

Steg två

Jobb till din mejlbox

När du söker efter jobb på vår sajt, kan du spara din jobbsökning, så gör vi jobbet åt dig. När du söker efter jobb behöver du bara hålla utkik efter ”Spara sökning som Matchmail”-alternativet, och spara sökningarna efterhand. Du kan även berätta för oss hur ofta du vill bli mejlad de senaste matchande jobben. På så sätt behöver vi inte störa dig i onödan – vi hittar bara de nya jobben du vill ha och skickar dem till din mejlbox.

SPARA JOBBSÖKNING

Steg tre

Jobb på språng

Vi har gjort ditt jobbsökande ännu lättare med våra mobila appar och vår mobila sajt. Du kan hitta jobb efter placering, företag, kategori och bransch. Hitta och ansök till jobb när som helst, från var som helst – direkt från din smartphone eller läsplatta.

MONSTERS MOBILA APPAR

Det var det hela!

Nu är du redo att låta Monster guida dig på resan till ett bättre jobb.

SE FLER KARRIÄRRÅD HÄR

Oavsett var du befinner dig i din karriär, så tror vi på Monster att det alltid finns något bättre där ute – bättre jobb, större arbetsglädje och bättre möjligheter. Vi förstår också att det kan vara lite svårt att nå dit, därför finns vi här för att hjälpa dig att få saker i rullning. Vi kan hjälpa dig att hitta bättre.

 


Back to top