CV-Mallar

CV-Mallar

Ett CV ska vara lättläst och rekryteraren ska snabbt kunna skapa sig en bild av dig som kandidat. Här finner du två olika CV-mallar som du kan redigera och anpassa så att de passar dig och dina erfarenheter. Satsa på att göra ditt CV lättläst och strukturerat - och läs igenom det en extra gång istället för att lägga tid på att spexa till designen. Vill du få inspiration till hur du skriver ditt CV riktat mot ett specifikt jobb visar vi ett exempel på hur du kan göra längst ned på sidan.

Klassisk CV-mall

Denna mall ger dig ett klassiskt CV med plats för en inledande personlig presentation följt av dina anställningar, färdigheter och utbildningar. Enkelt och snyggt precis som en rekryterare vill att du skriver.

Klassisk CV-mall(doc)

Modern CV-mall

Den moderna CV-mallen ger dig utrymme att visa dina egenskaper och erfarenheter i ett lättläst format med en personlig presentation med dina utbildningar som inledning. Därefter kommer dina specifika egenskaper och slutligen anställningar och personliga intressen.

Modern CV-mall(doc)

Exempel på CV för butik

Vet du precis vilket jobb det är du vill söka kan du skriva CV:t så det passar just det jobbet. I denna mall ser du hur du skulle kunna beskriva dina erfarenheter och kunskaper om du söker en tjänst i en butik. Du kan även se exempel på kunskaper som arbetsgivare inom handel kan vara intresserade av.