Monsters CV-mallar

Ibland är det enklast att börja formulera ett CV om du har en mall att utgå från. På den här länken finns våra mallar samlade för att du ska enkelt kunna redigera och anpassa så att de passar dig och dina erfarenheter. 

Maximera ditt CV

Ditt CV ska vara lättläst och rekryteraren ska snabbt kunna skapa sig en bild av dig som kandidat. Satsa på att göra den lättläst och strukturerad – och läs igenom allt en extra gång istället för att lägga tid på att spexa till designen alldeles för mycket.

Välj också dina nyckelord med omsorg – det är dessa som rekryterarna letar efter i olika databaser som Monsters egna.

När du är klar laddar du upp ditt grymma CV här.

Exempel på CV-mallar hos Monster:

Så skriver du ett bra marknadsförings-CV

Till CV-mallen för marknadsförare. 

Det kan vara svårt att skriva ett bra CV som visar arbetsgivare att man har den kombinationen av mjuka och hårda egenskaper som krävs inom marknadsföring. Därför har vi på Monster satt ihop ett exempel på ett CV som du lätt kan anpassa till din ansökan. 

CV-exempel för dig som är student

Till CV-mallen för studenter. Att skriva ett CV medan du fortfarande studerar innebär förmodligen att du inte har så många traditionella anställningar att presentera. Det du istället ska fokusera på är dels de eftergymnasiala utbildningar du haft, men även praktikplatser och andra uppdrag. 

CV-mall för säljare

Till CV-mallen. Anpassa ditt CV efter företagets inriktning, om företaget jobbar med försäljning över disk så bör du till exempel lyfta fram din servicekänsla och din sociala kompetens i ditt CV. Ta reda på så mycket du kan om företagets kultur, inriktning och marknad så blir det lättare att skriva ett CV som arbetsgivaren fastnar för.