Anställningsform

Heltid

skickad

5 dagar sedan

Placering

Stockholm, STHM

Beskrivning

Om tjänsten

Vi söker nu nya medarbetare till vår skatteavdelning i Stockholm. Skattegruppen i Sverige uppgår idag till drygt 50 medarbetare. Våra skattekonsulter i teamet där denna tjänst ingår arbetar idag uppdelade i fem grupper med olika inriktningar. Just nu söker vi förstärkning inom moms och företagsbeskattning. Vi sitter i fina och nyrenoverade lokaler på Sveavägen 153.

Vi erbjuder
Du kommer från dag ett att bli en viktig del av BDOs duktiga skatteteam! Hos oss erbjuds du en bred tjänst med goda utvecklingsmöjligheter där du tidigt får ta ett stort ansvar samt jobba tillsammans med drivna och kompetenta medarbetare som värdesätter teamarbete högt. Är du rätt person kommer du snabbt få möjlighet att växa och utvecklas både på ett arbetsmässigt och personligt plan.

Vi förstår att du måste trivas för att utvecklas och utvecklas för att trivas. Du involveras i hela kundprocessen vilket ger dig möjlighet att jobba nära våra kunder. Vårt breda tjänste­utbud innebär att vi kan hjälpa dem på många plan. Därmed växer både du, ditt team och vi som bolag. Har du en näsa för affärer är vi övertygade om att du når extra högt.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:

  • Arbeta konsultativt som rådgivare och stötta våra kunder i deras dagliga arbete kopplat till skattefrågor inom ditt område.
  • Du kommer att ingå i kundteam tillsammans med andra skattekonsulter inom bland annat tull och internationell företagsbeskattning samt samarbeta med andra affärsområden hos oss på BDO.
  • Du kommer få delta i marknadsföringsarbete gentemot externa och interna kontakter.
  • Vidareutveckla kundrelationer i ditt dagliga arbete.
  • Vara projektledare och driva olika projekt

Då det är en bred roll där du besitter värdefull kompetens kommer du även att bistå våra revisorer och rådgivare med kunskap kring ditt område. Vi ser gärna att du vill hålla i utbildningar, event samt egna presentationer. I den här rollen finns det inga begränsningar för hur mycket du kan utvecklas, det är helt upp till dig och din ambitionsnivå.

Vem söker vi?

  • Dig som har en avslutad akademisk examen inom ekonomi eller juridik, meriterande med inriktning mot skatterätt.
  • Minst ett års arbetslivserfarenhet av arbete inom skatt med inriktning mot moms eller företagsbeskattning, fördelaktigt från revisions- eller annan konsultbyrå.
  • Meriterande om du har erfarenhet inom M&A-uppdrag (Due diligence och transaktioner)
  • Du är materiellt kunnig med förmågan att se helheten i uppdragen.
  • Goda kunskaper i engelska och svenska är ett krav då BDO ingår i en global organisation.

Hos BDO värdesätter vi service-och relationsdrivna personer som brinner för att leverera marknadens bästa kundupplevelse i alla lägen. Du som söker är en lagspelare som trivs att arbeta i nära samarbete med dina kollegor och kunder. Du är prestigelös, driven och tänker proaktivt i ditt arbete. Hos oss på BDO tror vi på att våra medarbetare själv är med och påverkar sin framtid – om du har viljan och engagemanget kan du nå hur långt du vill!

Tjänsten tillträds efter överenskommelse och vi kommer att intervjua kandidater löpande så ansök redan idag.

Välkommen in med din ansökan!