Professionals Nord Rekrytering AB
JOBBINFORMATION
PLACERING
Borlänge, DLN
SKICKAD
1 dag sedan

Beskrivning

CTEK

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för CTEK´s räkning en Validation Engineer. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos CTEK E-Mobility.

CTEK E-Mobility har en anläggning i Norrköping bestående av labb, en våning för ingenjörer, säljare och supportteamet, ett garage där det också går att testa på riktiga bilar samt en parkering där de visar upp prototyper och färdiga produkter. Denna tjänst är dock placerad på CTEK´s kontor i Vikmanshyttan, du förväntas sitta på plats minst en till två gånger i veckan vilket innebär att det inte spelar någon större roll vart du sitter resterande dagar så länge du är öppen för att pendla till Vikmanshyttan minst en dag!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kundens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se 

Arbetsuppgifter

Som Validation Engineer kommer du att arbeta på en högre systemnivå och validera att produkten gör det den ska. Du kommer att arbeta med Black-box-testning för att se hur produkten ter sig på ett mätbart sätt, vilken hållfastighet de har samt vilka kommandon den reagerar på. I din roll som Validation Engineer kommer du att arbeta med grundkontroller för kvalitetssäkringen av CTEK´s laddare för att säkerställa att slutkunden får den bästa produkten. Du erbjuds en rolig och spännande roll där kreativiteten får flöda i hur testfall ska utföras utöver standardtesterna. För att trivas i denna roll på bästa sätt behöver du tilltalas av att arbeta med tester då din skicklighet kommer vara avgörande. Vi ser gärna att du har ett genuint intresse och är en duktig testare för att förstå och upptäcka om ett test inte funkar hela vägen ut. Här kommer du bli en viktigt spelar och bidragande funktion för bolaget genom att uppmärksamma det och säkerställa att CTEK´s produkter kommer ut till kund med bästa möjliga kvalité. 

Vi söker dig som
Är riktigt grym på testning och verkligen tilltalas av det arbetet, för att lyckas i denna roll är din passion och kunskaper helt avgörande. Vi ser att du har läst en civilingenjörsutbildning alt. YH utbildning inom testning och har erfarenhet av att arbeta med tester i labbmiljö. Du bör du trivas med att arbeta i en labbmiljö och med varierande produkter samt tekniker. 

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos CTEK. Du behöver vara flexibel i och med att CTEK befinner sig i en tillväxtresa där det händer mycket och går snabbt. Du är lösningsorienterad och prestigelös samt tycker om att lära dig nya saker. Vidare har du förmågan att ta initiativta, noggrann och är självgående i ditt arbete.

START: Omgående eller när kan du?
OMFATTNING: Heltid
STAD: Vikmanshyttan 1-2 gånger i veckan, annars remote.
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se 

Om CTEK
CTEK E-Mobility är Skandinaviens största producent och utvecklare av laddstationer för elbilsladdning. De utvecklar både hård- och mjukvara i Sverige samt har två fabriker inom en timme från kontoret i Norrköping. Deras mission är att utveckla och tillhandahålla den säkraste elbilsladdningen på marknaden utifrån standardiserade lösningar. CTEK´s laddstationer för elbilar och plugin-hybrider kännetecknas av; Säkerhet, driftsäkerhet och ett enkelt användargränssnitt. De bygger modernt designade laddstationer med den senaste teknologin och all säkerhet inbyggt i enheterna. Laddarna återfinns både i kommersiellt- och privat bruk. Deras prisbelönta system NanoGrid för lastbalansering och vår molnbaserade tjänst ChargePortal är även dem en enormt viktig del av framgångssagan.

Om företaget

Professionals Nord Rekrytering AB logo

Professionals Nord Rekrytering AB

Vi arbetar med personaluthyrning och rekrytering genom att leverera skräddarsydd kompetensförsörjning i världsklass. Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen och vi jobbar därför med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi vill göra människor lyckliga varje dag!

Vill du veta mer om oss? Läs mer på professionalsnord.se

FÖRETAGETS STORLEK
20 till 49 anställda
BRANSCH
Konsulttjänster
WEBBPLATS
https://professionalsnord.se/