JOBBINFORMATION
ANSTÄLLNINGSFORM
Heltid
PLACERING
Stockholm, STHM
SKICKAD
6 dagar sedan

Beskrivning

Porsche
Dina arbetsuppgifter
Har du tidigare arbetat som fordonstekniker och är intresserad av att ta nästa steg i din karriär? Vill du arbeta med premiumbilar? Då har vi tjänsten för dig!

Som bilmekaniker hos Porsche kommer du att ingå i ett team med duktiga tekniker. Utöver garantiarbeten, reparationer och service-/underhållsarbeten kommer du att arbeta med tekniska felsökningar och diagnostisering, vilket ställer krav på tekniska kunskaper och slutledningsförmåga. Du kommer även ha en del kundkontakt via telefon och i personliga möten under din arbetsdag.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt ute hos Porsche. Arbetstiderna är måndag till torsdag kl. 07.30-16.30 och fredag kl. 08.30-15.30.

Om företaget
Porsche är en av världens mest framgångsrika sportbilstillverkare med modellserierna 911, 718 Boxster, 718 Cayman, Taycan, Macan, Cayenne & Panamera.

Din profil
För att lyckas i tjänsten tror vi att du har arbetat i en liknande roll sedan tidigare eller har gått en fordonsteknisk utbildning. Ett krav för tjänsten är att du har B-körkort och är flytande i både svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Vi söker dig som är flexibel, ansvarsfull och driven. Då många delar av dina arbetsuppgifter kommer att vara av teknisk karaktär ser vi att du har ett stort tekniskt intresse. Du är social och duktig på att föra dialog med kund vid exempelvis felsökningar. Vi ser även att du har en god administrativ förmåga och är van vid att arbeta självständigt.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Keve på telefon 07 08 45 99 04 eller cecilia.keve@2complete.se.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.