Typ av jobb

Heltid

Publicerad

2 dagar sedan

Placering

Örebro, ÖBRO

Beskrivning

Transportledare till Närkefrakt

Har du en bakgrund inom transport och logistik och vill arbeta inom ett nytänkande företag som befinner sig på en utvecklingsresa? Vi erbjuder nu en spännande roll som Transportledare hos oss.

”Ta chansen och sök denna självständiga och omväxlande roll som Transportledare där du får möjlighet att arbeta tillsammans med härliga kollegor som har hög kompetens, stort driv och engagemang och tillsammans kommer ni transportplanera och utveckla affärsområdet Kran– & Specialtransporter”
Maths Dohn, Affärsområdeschef, Bygg & Anläggning, Kran- & Specialtransporter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:
  • Fördela transportuppdrag till våra delägare
  • Daglig kontakt och länk mellan kunder, speditörer och åkerier
  • Säkerställer en god ekonomi för såväl Närkefrakt, delägare och våra underentreprenörer
  • Sakgranska leverantörsfakturor samt frisläppa och avrapportera order
För att du ska vara framgångsrik i uppdraget har du utbildning inom transport/logistik samt erfarenhet inom transportledning/transportplanering. Vi ser gärna att du har goda kunskaper om transportekonomi och mycket god datorvana.

Du trivs med att arbeta i en självständig och varierande roll och utgår från att utmaningar som uppstår i vardagen alltid går att lösa.Du är strukturerad, noggrann och effektiv i ditt arbete. Självklart har du lätt för att arbeta tillsammans med kollegor och har alltid ett stort kundfokus.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och omfattningen är heltid.

Låter det här som ett spännande uppdrag för dig? Skicka ditt personliga brev och CV snarast, dock senast 2021-04-29. Urval kommer att ske löpande under ansökningsperioden.

Hardu frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Affärsområdeschef Maths Dohn, 019-206327.

Välkommen med just din ansökan!
 
Närkefrakt är ett expansivt transportsäljande företag med nytt kontor och terminal i Örebro och verksamhet i hela Sverige. Vår fordonsflotta omfattar ca 330 enheter och ägs av våra medlemsåkerier som är verksamma inom fjärr & distribution, kran/special, miljö samt bygg & anläggning. Inom koncernen finns både en speditör, Transportservice, och ett nystartat bolag för digitala lösningar Motus Logistikutveckling AB.

Närkefrakt har ca 60 medarbetare och omsatte 2020, 625 Mkr.
Läs mer om oss på www.narkefrakt.se 


Sökord: transportplaneringsjobb, transportplanerare, transportjobb, logistik, logistiker, logistic, logistics, logistikjobb, supplychain, transportsektor, transportsektorn, analysera, analys, planner, planning, planering, planerare, lokalisering, utveckling, planeringsmetoder, transportbehov, mobilitet, trafik, trafikplanering, job, jobb, jobba, medarbetare, ledig, ledigt, lediga, justnu, just nu, heltid, heltidsjobb, örebro, örebrojobb, närkejobb, närke, närkejobb, närkefraktjobb, terminal, terminalchef, transportchef, terminalledare, transportledning,, ekonom, ekonomi, civilekonom