Typ av jobb

Heltid

Skickad

5 dagar sedan

Beskrivning

Teknisk Säljare med möjlighet att bli Gruppchef

Vi erbjuder dig ett utmanande och självständigt arbete i ett framgångsrikt familjeföretag med mycket god sammanhållning och teamkänsla. Du kommer att jobba med starka varumärken där du även kan erbjuda kunden service och reparation på våra produkter.

Din roll Du kommer att jobba i ett väl inarbetat distrikt som huvudsakligen innebär att bearbeta och utveckla befintliga kunder, men även att hitta nya. Kunderna är i synnerhet måleriföretag och återförsäljare inom branschen. Vi levererar tekniskt optimala lösningar med högkvalitativa och välkända produkter. Förutom din operativa roll som säljare kommer för rätt person kunna erbjudas ansvar för avdelningen samt för de övriga 3 medarbetarna.

 

Din profil

  • Du har erfarenhet från försäljning med goda resultat.
  • Du har både förståelse och intresse för tekniska produkter. Har du erfarenhet från närliggande bransch så är detta meriterande.
  • Som person ser vi dig med ledaregenskaper där du både är självgående, uthållig, arbetar strukturerat och har en förmåga att skapa ett starkt team och se varje persons potential i att lyckas i sitt jobb.
  • Du har ett starkt affärsfokus, är förtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare
  • Du har B-körkort

 

 

Kontakt Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Anette Bergman 070-296 96 91.

Urval kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan redan idag!

 

 

Anti-Corrosion startade 1970 och är ett familjeföretag med 22 anställda. Huvudkontoret ligger i Sundbyberg och vi har filialer i Malmö, Göteborg och Härnösand. Vår verksamhet består främst av försäljning, service och uthyrning av produkter för ytbehandling, såsom t.ex. färgsprutor och blästerutrustningar.


Sökord: Säljare, försäljare, försäljning, teknisk säljare, teknisk försäljare, teknisk försäljning, industriell säljare, industriell försäljare, industriell försäljning, gruppchef, avdelningschef, försäljningsingenjör, säljjobb, account manager, KAM, fältsäljare, utesäljare, teknikjobb, ingenjörsjobb, jobba, jobb, ledigt, lediga, karriär, distriktsäljare, distriktssäljare, distriktansvarig, distriktsansvarig, regionsäljare, regionssäljare, regionansvarig, regionsansvarigförsäljningschef, säljchef, teamleader, team leader, ledare, ledning, chef, chefsjobb, ledarjobb, ledningsjobb, gruppchefsjobb, gruppansvarig