Talent Advisor till Mpya Sci & Tech i Göteborg

Mpya Sci & Tech AB

Göteborg, VTG

JOBBINFORMATION
ANSTÄLLNINGSFORM
Göteborg, VTG, SE
Heltid
PLACERING
Göteborg, VTG
SKICKAD
4 dagar sedan

Vill du vara med och göra något som inte alla andra gör?

Mpya Sci & Tech är skapat av och för människor som älskar teknik och naturvetenskap. Vi är inte här för att göra något som alla andra gör. Vi tar nischad rekrytering och konsulting till en ny nivå med fokus på kandidatperspektivet. Vi tror att de riktiga talangerna är de individer som vågar utvecklas genom hela livet. Med lång erfarenhet och djup kunskap om branschen har vi skapat ett framåtlutat och spetsigt bolag, på vårt sätt.

Oavsett om du har några eller många års branscherfarenhet söker vi dig som vill vara en del av en engagerande och inkluderande kultur, där du får arbeta i en flexibel och fri roll, och där du som har ett starkt självledarskap och ett intresse för relationer, känner dig hemma.

Din roll
Går du i gång på ord som relationsbyggande, nätverkande, rekrytering och försäljning? Då är det bara att läsa vidare.
I rollen som Talent Advisor är kandidaten och våra kollegor i fokus, där vi dagligen påverkar Göteborgs arbetsmarknad för ingenjörer och naturvetare. Beroende på bakgrund, erfarenhet och ambitioner kan rollen anpassas. Här kommer du få vara med och bygga upp och driva ett specialistteam, vara med och utveckla bolaget, hitta fler engagerade kollegor och knyta kundkontakter långsiktigt.

Mpya Sci & Tech är vi engagerade på riktigt och jobbar hårt men inte jämt. Det är viktigt för oss att kunna stänga ner datorn i tid för hinna med träningspasset, AW´n med kompisarna eller hämta barnen på förskolan.

Vem är du?
För att kunna leverera i den här rollen ser vi att du har ett intresse för relationer, ett starkt självledarskap och en passion för att utveckla dig själv, kollegor och din arbetsplats. Vi ser gärna att du har ingenjörsbakgrund med intresse för teknik och människor. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och trivs med att jobba i en entreprenöriell miljö där saker snabbt går från idé till handling. Du får gärna ha arbetat som konsultchef eller rekryterat inom tech-området och på så sätt byggt upp ditt nätverk på Göteborgs marknaden.

Varför ska du välja oss?
För att vi är ett trevligt gäng med stark teamkänsla, och vi behöver fler trevliga kollegor. Vi vet att livet är mer än bara jobb, vi bryr oss om varandra och vi vill i varje del av vardagen utveckla varandra till en bättre version av oss själva. Du blir del av en arbetsplats där vi skrattar och där du blir sedd. Vi driver bolaget tillsammans och din åsikt värdesätts på samma sätt som alla andras. Vi har ibland långa diskussioner men alltid korta beslutsvägar.

Let´s be brave together!

Vi ser fram emot att få veta mer om dig och dina ambitioner. Skicka in en ansökan på www.mpyascitech.com eller hör av dig så pratar vi vidare. Kontakta Talent Advisor Cecilia Karlsson, 076 164 89 00 eller på cecilia.karlsson@mpyascitech.com

Om företaget

Mpya Sci & Tech AB

Mpya Sci & Tech är skapat av och för människor som älskar teknik och naturvetenskap. Vi är inte här för att göra något som alla andra gör. Vi tar nischad rekrytering och konsulting till en ny nivå med fokus på kandidatperspektivet. Det är därför vi kallar oss Talent Advisors. Vi tror att de riktiga talangerna är de individer som vågar utvecklas genom hela livet. Med lång erfarenhet och djup kunskap om branschen har vi skapat ett framåtlutat och spetsigt bolag, på vårt sätt. På Mpya Sci & Tech tror vi på ett hållbart arbetsliv där vi tillsammans bygger en kultur med genuin delaktighet, ivrig nyfikenhet och möjlighet att få vara sig själv. Kom och utvecklas ihop med oss i Göteborg och Stockholm. Hos en arbetsgivare i världsklass.

FÖRETAGETS STORLEK
50 till 99 anställda
BRANSCH
Computer Hardware
GRUNDAT
2019
WEBBPLATS
https://mpyascitech.com/