Typ av jobb

Heltid

Skickad

4 dagar sedan

Beskrivning


Sopra Sterias systemutvecklingsteam fortsätter växa trots oroligheterna som är en följd av Covid-19. Lyckligtvis fortsätter vi att ha hög beläggning bland våra kunder och i våra åtaganden. Vi passar därför på att fortsätta rekrytera fler systemutvecklare med fokus på .Net/C#.

Sopra Sterias .Net-team består i dagsläget av ett 40-tal erfarna utvecklare och tillhör en större affärsenhet vars huvudfokus är systemutveckling, främst inom .Net, Java och JavaScript. Vi söker dig som vill arbeta i hela stacken och samtidigt vill fördjupa dina kunskaper inom Cloud. Hos oss uppmuntras du att fortbilda dig inom de senaste teknikerna och ramverken för att kunna leverera hållbara och moderna lösningar.

Vi söker dig som trivs i konsultrollen och vill arbeta med moderna webb- och applikationstjänster för olika typer av företag och organisationer. Vi ser gärna att du klarar av att arbeta remote samt kan kommunicera via digitala kommunikationsverktyg utan förbehåll. Tveka inte att ta kontakt med oss ifall du vill veta mer om varför en anställning hos oss är ett tryggt alternativ.

Vem är du?

  • Minst tre (3) års erfarenhet som systemutvecklare med fokus på .Net plattformen med C#, i komplexa miljöer och enligt agila arbetsmetoder.
  • Erfarenhet av att jobba som IT-konsult är starkt meriterande
  • Tekniskt har du erfarenhet av .Net Core, C#, JavaScript, Azure, Microservices och Git
  • Flytande språkkunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.

Vilka är vi?

Sopra Steria är ett internationellt konsultföretag som är ledande inom digital transformation av medelstora och stora organisationer. Vår unika kombination av specialistkompetens inom både verksamhetsutveckling och IT ökar värdet på och användbarheten av våra kunders satsningar.

I världen är vi mer än 45 000 medarbetare. 470 av oss finns här i Sverige, där var tredje medarbetare är en kvinna. Vår starka kultur bygger på samverkan och teamwork. Genom att dela med oss av vår kunskap och vår positiva kultur bygger vi långsiktiga relationer med både medarbetare och kunder.

Sopra Steria rankas av Gartner som ett topp 5 bolag i Europa inom Digital Transformation.

Ansökan

Ansök enkelt genom att antingen ladda upp ditt CV eller länka till ditt LinkedIn-konto via annonsen på vår hemsida. Observera att vi inte tar emot ansökningar inkomna via mail. Om du har frågor om tjänsten eller bolaget i sig är du välkommen att kontakta Mats Holmblad via mail:

mats.holmblad@soprasteria.com

Sista ansökningsdatum är 31 januari 2021. Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan dess.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.


Om företaget

S
S
S
S

Sopra Steria Sweden

Sopra Steria är ett internationellt konsultföretag som är ledande inom digital transformation av medelstora och stora organisationer. Vår unika kombination av specialistkompetens inom både verksamhetsutveckling och IT ökar värdet på och användbarheten av våra kunders satsningar.

I världen är vi fler än 44 000 medarbetare i mer än 20 länder. Drygt 440 av oss finns här i Sverige.

Vår starka kultur bygger på samverkan och teamwork. Genom att dela med oss av vår kunskap och vår positiva kultur bygger vi långsiktiga relationer med både medarbetare och kunder. Vi levererar positiv förändring. Tillsammans.

Företagets storlek

100 till 499 anställda

Grundades

1983