Professionals Nord Rekrytering AB
JOBBINFORMATION
PLACERING
Umeå, VTB
SKICKAD
5 dagar sedan

Beskrivning

StjärnaFyrkant

Inledning:
StjärnaFyrkant söker nu två IT-konsulter till sitt team i Umeå och Skellefteå. Vill du vara med och utveckla dig själv, kunder och kollegor? Skicka in din ansökan idag då urvalet sker löpande.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för StjärnaFyrkants räkning två IT-konsulter. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos StjärnaFyrkant.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och StjärnaFyrkants önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Du erbjuds:

En familjär arbetsplats med:

  • Personalen i fokus och ett snitt på över 9/10 i trivsel.
  • Lokala ägare med snabba beslutsvägar och lokala utvecklingsmöjligheter.
  • En platt organisation med stor möjlighet att vara med och påverka.
  • Ett ledande hållbarhetsarbete.

För oss på StjärnaFyrkant genomsyrar våra värdeord Service, Ärlighet och Kvalité allt vi gör och detta är vår grundlag både internt och externt.

Arbetsuppgifter
I rollen som IT-konsult hjälper du StjärnaFyrkants kunder med tekniska lösningar som matchar deras behov. Du är involverad i affären från början till slut och det är därför viktigt att du älskar mötet med människor. Även om du har ett område som intresserar dig och som du fokuserar på, kommer du att hjälpa dina kunder med allt från klienthantering och M365 till nätverk och serverlösningar.

På StjärnaFyrkant arbetar vi som ett team där alla hjälps åt och därför är det viktigt att du fungerar bra i grupp och trivs med att samarbeta med dina kollegor.


I arbetet ingår bland annat att:

  • Identifiera utvecklingsmöjligheter för kundnytta
  • Bevaka lämnade affärsförslag och uppföljning för att skapa avslut
  • Bidra till verksamhetens arbetssätt och säkerställa ett framgångsrikt samarbete

Vi söker dig som:

  • Är beredd att ge det lilla extra för det är det vi vill ge våra anställda och våra kunder.
  • Älskar att utvecklas och ta dig ann nya utmaningar.

Du bör ha minst 3 års erfarenhet som konsult/tekniker inom IT-infrastruktur och/eller molntjänster.
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos StjärnaFyrkant. Som person är du initiativtagande och tycker om att ha ordning och reda då arbetsuppgifterna kräver det. Du är social och tillför god stämning i gruppen och gillar att jobba både självständigt och i grupp.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Umeå och Skellefteå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Moa Markgren


Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Om StjärnaFyrkant
Vart i landet du än befinner dig och oberoende av bransch så vet vi att kommunikation är viktigt. Vi tar hand om tekniken med allt från behovsanalys, installation och service och frigör mer tid till dig att fokusera på din kärnverksamhet. Vår målsättning är att du som kund ska få allt på plats genom endast en kontakt, därför är vi oberoende återförsäljare som utgår från ditt behov och matchar sedan produkter och service. Vi på StjärnaFyrkant vill förbättra din vardag både i yrkeslivet och privat. Låt oss bli din kompis inom kommunikation!

Om företaget

Professionals Nord Rekrytering AB logo

Professionals Nord Rekrytering AB

Vi arbetar med personaluthyrning och rekrytering genom att leverera skräddarsydd kompetensförsörjning i världsklass. Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen och vi jobbar därför med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi vill göra människor lyckliga varje dag!

Vill du veta mer om oss? Läs mer på professionalsnord.se

FÖRETAGSINFORMATION
FÖRETAGETS STORLEK
20 till 49 anställda
BRANSCH
Konsulttjänster
WEBBPLATS
https://professionalsnord.se/