Academic Work
JOBBINFORMATION
ANSTÄLLNINGSFORM
Heltid
PLACERING
Stockholm, STHM
SKICKAD
3 dagar sedan

BeskrivningÄr du en energisk person som får energi av att lösa problem och har ett servicetänk i världsklass? Då är rollen som Staffing Service Manager något för dig!

Om tjänsten

Academic Work söker nu en Staffing Service Manager på heltid till vårt kontor på Dalagatan. Som Staffing Service Manager ansvarar du för kontorets bemanningsservice. Vår Bemanningsservice har till uppgift att säkerställa bemanning hos några av våra största beställande kunder, främst inom vår deltidsaffär, med högt fokus på service.

I rollen som Staffing Service Manager arbetar du fokuserat med bokning, bemanning och implementation av nya uppdrag i vår Bemanningsservice. Du är en viktig del när det kommer till dialog med Account Managers och Consultant Managers kring att utveckla och och förbättra såväl service som effektivitet i bemanningsprocessen. Du har även en tät dialog med våra konsulter som arbetar på respektive uppdrag ute hos våra kunder, där din förmåga att bygga och upprätthålla relationer är avgörande.

Ditt team och ansvarsområde

I rollen som Staffing Service Manager kommer du att ansvara för, och tillhöra ett team som arbetar med bemanning och passbokning inom Office, Sevice och Logistics. Även om mycket arbete sker självständigt är du tillsammans med teamet engagerad i era gemensamma mål, resultat och affärsområdets fortsatta utveckling och tillväxt.

Din chef och din utveckling

Din teamledare är Anna . Vi har valt att ha operativa chefer för att du ska få bästa stöd i din roll. Vi har ett dedikerat utvecklingsprogram där du i din roll som Staffing Service Manager har en tydlig utvecklingsplan på årsbasis för att utveckla dina förmågor och vässa dina kompetenser. Vårt utbildningsprogram heter Career Steps och programmet följs upp löpande av din chef.

Arbetsuppgifter

Som Staffing Service Manager arbetar du både operativt och med strategiska frågor gällande bemanning och servicefrågor till våra kunder. Mycket av jobbet är problemlösande och för att trivas ser vi att du har en bra förmåga till service samt tycker om att koordinera och strukturera. I dina vardagliga arbetsuppgifter ingår:

 • Bemanningsansvar: Ha operativt driftansvar för kontorets samtliga pooluppdrag samt följa upp att pooluppdrag förvaltas optimalt enligt överenskomna kriterier med kund
 • Relationer: I nära dialog med kunder samt konsulter etablerar och vårdar du viktiga relationer, främst över telefon och email men även vid personliga möten.
 • Strategiskt arbete: Löpande analys och återkoppling av resultat internt för att utveckla bemanningsservicen
 • Ledarskap: I rollen är du närmsta chef till ett par stycken Staffing Service Assistants och har som uppdrag att leda dem i deras dagliga arbete samt coacha och utveckla dem individuellt och som team.

Vi söker dig som

har följande kompetenser:

 • Strukturerad
 • Problemlösande
 • Uthållig
 • Resultatinriktad
 • Initiativtagande

Vad tar du med dig i rollen som Staffing Service Manager?

 • Tjänsten passar dig som drivs av att lösa problem och alltid vill hitta bästa lösningen för kunden där service alltid kommer i första rummet.
 • Erfarenhet av att arbeta kundorienterat och med service som en självklar del i arbetet.
 • Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift och behärskar engelska väl i tal och skrift, eftersom du kommer att föra dialog, tillgodogöra dig utbildningar etc. på båda språken
 • Mycket goda kunskaper i engelska språket, både i tal och i skrift.

Vad är önskvärd erfarenhet?

 • Erfarenhet av administrativt arbete
 • Eftergymnasial utbildning inom exempelvis dig som är personalvetare med intresse för affärer eller ekonom som brinner extra för att jobba med människor.

Vår kultur #weareacademicwork

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Januari 2022 alternativt så snart som möjligt hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Fast + provision
 • Placering: Dalagatan, Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök via annan site nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under mina sidor på din profil.
 • Det första steget i rekryteringsprocessen är att genomföra två tester av Assessio. Det ena är en personlighetskartläggning som tar cirka 20 minuter att slutföra, det andra ett test som testar din kognitiva förmåga som tar 12 minuter att slutföra. Anledningen till att vi använder oss av tester är för att säkerställa en solid och rättvis rekryteringsprocess med fokus på potentialen för den position vi anställer till
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men för generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Information om företaget

Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sedan starten 1998 har hjälpt över 130 000 young professionals världen över till jobb. Vi strävar efter att bygga en arbetsplats i absolut världsklass, målet är att ingen medarbetare på Academic Work ska vilja jobba någon annanstans. Vår kultur präglas av våra våra tre värderingar: Share Energy, Beat Yesterday och Show Heart. För tredje året i rad vann vi 2019 kategorin bästa service- och tjänsteföretag i Brilliants

tävling Powered by People. Academic Work har med andra ord högst medarbetarengagemang av alla företag i branschen!

Om företaget

Academic Work logo

Academic Work

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. 

Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på academicwork.se 

 

FÖRETAGETS STORLEK
1,000 till 1,499 anställda
BRANSCH
Other/Not Classified
WEBBPLATS
http://www.academicwork.se