Typ av jobb

Heltid

publicerad

4 dagar sedan

Plats

Stockholm, STHM

Beskrivning


Är du en utvecklare som brinner för test? Eller en testare som brinner för utveckling?

QA-teamet i Stockholm fortsätter att växa. Vi har rekryterat in några duktiga medarbetare under våren och nu vill vi växa ännu mer under hösten. Under året har vi vunnit flera intressanta avtal och behöver nu fler drivna personer inom test och QA.

Vi letar efter dig som gillar snabba puckar och trivs i DevOps-världen! Vi anser att test är en ytterst viktig del i detta arbete och som expert inom både utveckling och test kombinerar du dina kunskaper genom att bygga upp automatiserade tester, vid behov utföra utforskande tester och coacha resterande del av teamet i detta så att de aktivt deltar i arbetet med att skapa kvalitativa produkter. Du kommer jobba tätt ihop med teamets ledning och i rollen ingår möjligheten att vara med och vidareutveckla vår kompetens och erbjudande framåt.

Vem är du?

  • Goda programmeringskunskaper, gärna i Java och- /eller Python
  • Goda kunskaper kring kontinuerlig integration och produktionssättning
  • Goda kunskaper kring testmetoder och testtekniker, både för automatiserade tester och manuella tester
  • God förståelse kring agila och kontinuerliga utvecklingsmetodiker och tillhörande kvalitetsarbete
  • Flytande språkkunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
  • Erfarenhet av Azure är ett stort plus

Vilka är vi?

Sopra Steria är ett internationellt konsultföretag som är ledande i Europa inom digital transformation. I världen är vi mer än 45 000 medarbetare, 470 av oss finns här i Sverige.

På Sopra Steria får du möjlighet att jobba i teknikens framkant, tillsammans med högt kvalificerade kollegor. Vi arbetar aktivt med att skapa bra gemenskap och arbetsglädje. Vi tror på trivsel, trygghet och tillit som den bästa grunden för proaktivitet och kreativitet. Du som börjar jobba hos oss får schyssta villkor, ett långsiktigt perspektiv på dig som medarbetare och goda karriärmöjligheter. Vi har som mål att rankas som den bästa arbetsplatsen i branschen.

Känner du igen dig i beskrivningen och är intresserad av ett mycket omväxlande och inspirerande jobb hos ett driftigt och framgångsrikt företag?

Ansökan

Ansök enkelt genom att antingen ladda upp ditt CV eller länka till ditt LinkedIn-konto via annonsen på vår hemsida. Observera att vi inte tar emot ansökningar inkomna via mail. Om du har frågor om tjänsten eller bolaget i sig är du välkommen att kontakta Mikael Zöögling via mail:

mikael.ulander@soprasteria.com

Sista ansökningsdatum är 31 augusti. Urvalsprocessen sker löpande och rollen kan bli tillsatt innan utsatt slutdatum. Efter midsommar är många av oss på semester, så svar kan dröja till augusti.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.


Om företaget

Company Logo Sopra Steria Sweden
Company Logo Sopra Steria Sweden
Company Logo Sopra Steria Sweden
Company Logo Sopra Steria Sweden

Sopra Steria Sweden

Sopra Steria är ett internationellt konsultföretag som är ledande inom digital transformation av medelstora och stora organisationer. Vår unika kombination av specialistkompetens inom både verksamhetsutveckling och IT ökar värdet på och användbarheten av våra kunders satsningar.

I världen är vi fler än 44 000 medarbetare i mer än 20 länder. Drygt 440 av oss finns här i Sverige.

Vår starka kultur bygger på samverkan och teamwork. Genom att dela med oss av vår kunskap och vår positiva kultur bygger vi långsiktiga relationer med både medarbetare och kunder. Vi levererar positiv förändring. Tillsammans.

Företagets storlek

100 till 499 anställda

Bransch

Management Consulting Services

Grundat

1983

Website

http://www.soprasteria.se