Typ av jobb

Heltid

publicerad

4 dagar sedan

Plats

Stockholm, STHM

Beskrivning

Swedish Match
Ingress
Som Solution Area Architect inom området B2C kommer du att identifiera och realisera de digitala visionerna inom B2C. Swedish Match satsar på digital Teknik inom B2C och söker nu dig som tidigare har arbetat som Lösningsarkitekt och har gedigen erfarenhet av E-commerce. Söker du efter nästa steg i din karriär - är detta uppdraget för dig.

Dina arbetsuppgifter
I Rollen som Solution Area Architect är din huvudsakliga uppgift att säkerställa att Swedish Match använder teknik till sin fulla potential inom B2C , samt att förverkliga visionerna inom området. Som Solutions Area Architect ligger du i framkant inom teknik och använder din kunskap för att ge input till utveckling av företagets digitala B2C strategi, samt för att föreslå, designa och utveckla lösningar för att möjliggöra önskad affärskapacitet.

• Utvärdera och implementera lösningar i linje med den digitala strategin inom B2C
• Styra och utveckla arkitekturen, säkerställa ett komplett och sammanhållet klimat för att uppfylla de affärsbehov som finns
• Arbeta nära interna och externa utvecklingsteam
• Hålla sig uppdaterad inom digitala trender och lösningar som ligger i linjer med Swedish Match strategi
• Definiera, underhålla och utveckla standarder och riktlinjer, i enlighet med övergripande standarder och riktlinjer och säkerställa att dessa följs.

Ansökning
I denna rekrytering samarbetar Swedish Match med Otiga Sverige. Det innebär att rekryteringsprocessen hanteras av Otiga Sverige men att du kommer bli erbjuden en anställning direkt av Swedish Match.

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 31 juli 2021. Du ansöker genom att klicka på "Sök jobbet", fyll i dina kontaktuppgifter samt bifoga personligt brev och CV. Som en del i vårt rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Agne Ottosson, agne.ottosson@otiga.se.

Din profil
Vi söker efter dig som har flera års erfarenhet av att designa, drifta och vidareutveckla E-commerce plattformar. Du har en bred förståelse för D2C domänen, du är nyfiken på ny teknik och håller dig uppdaterad vad gäller trender inom teknikområdet. Du ser snabbt helheten och drivs av att hitta hållbara, säkra lösningar. Vidare är du en problemlösare och drivs av förändring och att arbeta i Team.

Kompetenser och förmågor:
• Flera års erfarenhet av att designa och utveckla komplexa, e-handelslösningar
• Kunskap om programarkitektur, databasdesign, programutveckling, konfiguration och rapportering krävs
• Kunna sätta sig in i och utvärdera tekniska plattformar
• Värde- och resultatstyrd
• God samarbetsförmåga
• Kunna planera och organisera arbetet väl, med starkt inflytande från moderna sätt att arbeta med IT
• Flytande i Engelska och Svenska, i både tal och skrift. Koncernspråket är Engelska.

Vi ser gärna att du som söker har:
• Minst tre års erfarenhet i en relevant befattning
• Minst fem års arbetslivserfarenhet

Tjänsten är tillsvidare och på heltid med placering i Stockholm.

Om företaget
Swedish Match är ett börsnoterat bolag på den internationella marknaden. Vi utvecklar, tillverkar och säljer välkända varumärken av högsta kvalitet inom segmenten Rökfria produkter, Cigarrer samt Tänd produkter. Med ett flexibelt och innovativt tillvägagångssätt arbetar vi med att ha rätt strategi, personer, kompetenser, produkter och struktur på plats för att snabbt kunna möta förändrade marknadsförutsättningar. Med en portfölj bestående av moderna varumärken och varumärken med lång tradition, erbjuder Swedish Match produkter både med och utan tobak som möter marknadens efterfrågan. Att erbjuda tobakskonsumenter alternativ till cigaretter är kärnan i det vi gör.

Välkommen till ett bolag där du som medarbetare snabbt upptäcker att vi menar allvar med vår vision ”En värld utan cigaretter”.

Om oss
Det är vi som är Otiga Sverige. Vi arbetar med bemanning - och rekrytering och vi vet hur viktigt det är med en stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla olika led. Hos Otiga är det människorna som gör skillnad!

För mer information gå till www.otiga.se


Om företaget

Company Logo Swedish Match
Company Logo Swedish Match
Company Logo Swedish Match
Company Logo Swedish Match

Swedish Match

Otiga Sverige hjälper företag och organisationer med kompetensförsörjning genom kvalitetssäker bemanning och rekrytering. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kunder och konsulter. Att vi finns där våra kunder verkar innebär att vi har förståelse för hur arbetsmarknaden ser ut just här.

Företagets storlek

100 till 499 anställda

Bransch

Management Consulting Services

Website

https://www.otiga.se/