Almondy AB
JOBBINFORMATION
ANSTÄLLNINGSFORM
Heltid
PLACERING
Göteborg, VTG
SKICKAD
1 dag sedan

Beskrivning

Vi expanderar och vi söker nu en

Servicetekniker
Göteborg

Om tjänsten
Som servicetekniker arbetare du med fortlöpande underhåll och akutavhjälpande service på företagets maskinpark för att säkerställa driften. Du kommer ansvara för maskinomställningar, byte av diverse produktionsverktyg/delar, felsökning av maskiner, el, PLC, pneumatik och hydraulik, drifter och transmissioner. Fokus som servicetekniker är att arbeta förebyggande och att ständigt sträva mot förbättring.

Tjänstens omfattning är heltid och du jobbar i 2-skift.

Om dig
Du som söker tjänsten har en gymnasial utbildning eller motsvarande erfarenhet från något av följande:

  • Verkstadsarbetare
  • Elektriker
  • Automationstekniker

Du har en vetgirighet och vilja att ständigt lära dig nya saker. Du beskrivs som en positiv och utåtriktad gruppspelare med god datorvana. Du gillar att göra rätt och arbetar systematiskt. Ett måste är att du gillar att jobba ”hands on” i maskinparken.

Speciellt meriterande för denna tjänst är:

  • Erfarenhet av underhållsarbete i större tillverkande livsmedelsindustri
  • Behörig elektriker, PLC programmering, automation
  • Kunskap inom mejerispecifik flödesutrustning såsom pumpar och ventiler (Alfa Laval)

Vi erbjuder
Ett roligt, omväxlande och stundtals krävande arbete, där tempot växlar från den ena dagen till den andra. Möjlighet att arbeta i grupp men även självständigt.

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten kontakta servicechef Fredrik Lundgren på031-7282051.

Känner du att detta låter som en intressant utmaning och vill vara med på vår satsning?

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Almondy är ett ungt och ambitiöst bageri med massor av energi och spännande idéer. Vi bakar och säljer våra fantastiskt goda tårtor och kladdkakor till mer än 50 länder världen över, både till dagligvaruhandel, restauranger och storkök. Vi befinner oss på en mycket spännande resa, där vi steg för steg tar vårt företag och varumärke mot nästa nivå. 2019 satte vi nytt försäljningsrekord och vi har siktet inställt på att göra det igen.

Om företaget

Almondy AB logo

Almondy AB

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och it.

Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. 

Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. 

Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering. 

FÖRETAGSINFORMATION
FÖRETAGETS STORLEK
10 till 19 anställda
BRANSCH
Other/Not Classified
WEBBPLATS
https://www.intenso.se/sv