Typ av jobb

Heltid

Skickad

5 dagar sedan

Beskrivning

Senior säljare / Teknisk säljare
Sollentuna

Vill du ha ett spännande, varierande och utvecklande arbete i ett välmående företag med goda karriärmöjligheter? Välkommen till ett innovativt bolag med stort kundfokus. Vi är ett härligt och glatt gäng på 17 personer som sitter i fräscha lokaler i Sollentuna.

Om tjänsten
I rollen som säljare får du vara med och bygga vidare på vårt affärsområde strömförsörjning. Du kommer att utveckla både nya och befintliga kunder som är inom tillverkande industri. Våra kunder är främst företag som utvecklar, tillverkar och säljer sina egna produkter. Vi hjälper dem med lösningar från ett eller flera av våra produktområden; strömförsörjning, motorer och elektromekanik.

Du planerar och genomför kundpresentationer, skapar passande erbjudanden och driver hela säljprocessen från start till avslut samt uppföljning – med fokus på att utveckla dina kunders affärer. Du kommer att bistå dina kunder med säljfrämjande råd/utbildningar och stöd samt introducera nya produkt- och sortimentslanseringar.

I din vardag hanterar du olika typer av tekniska frågor kring produkterna samt vägleder kunden till den optimala lösningen för just deras specifika behov. Du utgår från kontoret i Sollentuna och rapporterar till VD.

Din profil
För att lyckas som säljare hos oss på Powermec ser vi att du brinner du för att påverka och skapa. Vi söker dig som är förtroendeingivande, handlingskraftig och strukturerad men samtidigt ödmjuk och prestigelös. Du har ett intresse av tekniska produktlösningar och kan snabbt sätta dig in i tekniska frågeställningar. Du bor sannolikt i norra Storstockholm eller Uppsala län.

Vi söker dig som:

 • Har ett tekniskt kunnande och intresse, gärna med erfarenhet från liknande bransch
 • Har ett stort eget driv där du kan jobba både självständigt och teambaserat
 • Är noggrann och strukturerad
 • Är en positiv person som på ett naturligt sätt skapar förtroende och långsiktiga relationer med kunder såväl som kollegor
 • Har goda kunskaper i Officepaketet samt behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift

Vi erbjuder:

 • Ett bolag i en stor internationell koncern, vilket skapar goda utvecklingsmöjligheter
 • En fri roll med fokus på tillväxt och utveckling
 • Ett stimulerande arbete i en trivsam organisation med högt i tak och ambitiösa kollegor som värnar om varandra
 • Tjänstebil

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Daniel Bjerndal. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Daniel på 0720920963. Urval sker löpande så ansök redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Sedan starten 2003 har Powermec blivit ett av Nordens största företag inom strömförsörjning och elektriska motorer. I dagsläget finns vi på flera platser i Europa och Asien, och vi har inga planer på att sakta ner vår starka utveckling! Vi är en del av den globala Addtech-koncernen med över 130 bolag och 2 000 anställda, vilket skapar både stabilitet och trygghet inom bolaget.

Läs mer på http://www.powermec.se

Sökord: försäljare, försäljning, utesäljare, fältsäljare, account manager, teknisk säljare, teknisk försäljning,


Om företaget

P
P
P
P

Powermec AB

Vi på Säljpoolen rekryterar specialister inom försäljning, ledarskap och marknad, och har gjort det sedan 1995.

Sugen på befordran?

Arbetar du som chef, säljare eller inom marknad? Är du duktig? Vill du utvecklas ännu mer?

Vi är alla säljares bästa vän. Vi ser till att de säljare/säljchefer som verkligen förtjänar sin titel får möjlighet att hitta sin nya utmaning via oss!

Sättet att söka jobb idag ser inte ut på det sätt det gjorde när vi startade bolaget för 20 år sedan. Då skrev man som sökande brev och skickade in – Idag söker man jobb på nätet och via mobil. Hur man söker jobb om 5 år kommer säkerligen förändras än mer - vi skall vara med på den resan och se till att du som söker jobb alltid kan göra det på ett modernt, säkert och bra sätt.

Vi hoppas att vi kan hjälpa dig att hitta din nästa utmaning som exempelvis

 • Säljare
 • Innesäljare
 • Key Account Manager
 • ÅF Säljare
 • Marknadsassistent
 • Marknadsförare
 • Marknadschef
 • Country Manager
 • Säljledare
 • Försäljningschef
 • Eller kanske som marknadsinriktad VD

Många av de kandidater vi har träffat är idag våra kunder och anlitar oss för att stärka sina organisationer. Vi tror att det beror på att vi alltid behandlat och informerat våra kandidater på ett sätt som gör att de får förtroende för oss. Det är enkelt, vi har försökt tänka på hur vi själva ville bli bemötta när vi sökt jobb.

Vi är rikstäckande med kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö - och vi vill hjälpa dig att hitta din nästa utmaning någonstans i Norden.

Jobbsökartips:

Vill du få tips på vad du kan tänka på när du söker ett spännande jobb?

http://www.saljpoolen.se/sv/sok-jobb/soka-jobb-tips" target="_blank

Hittar du inte rätt jobb för dig just nu?

Tag dig tre minuter och registrera ett matchmail hos oss så skickar vi jobbtips till din mail när det dyker upp något inom dina intresseområden!

Var social med oss!

Följ oss gärna på våra sociala medier, vi finns på Facebook, Linkedin, Twitter och Instagram. https://register.masterhelp.se/candidate/login/" target="_blank

Företagets storlek

20 till 49 anställda

Grundades

1995