Typ av jobb

Heltid

Skickad

4 dagar sedan

Beskrivning

Vill du som senior ekonomiassistent ta nästa steg i karriären till en bred roll i ett familjärt företag? Academic Resource söker nu en senior ekonomiassistent till vår kund KGM i Stockholm. Tjänsten är en rekrytering på heltid och vi söker dig som kan starta så snart som möjligt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Ansvarig för kundreskontra:
o Fakturering
o Bokning av inkommande betalningar
o Påminnelsehantering
• Ansvarig för leverantörsreskontra:
o Kontroll och registrering av leverantörsfakturor
o Avstämning mot offert/order
o Attesthantering
• Delaktig och behjälplig vid periodbokslut/revisioner
• Delaktig i implementering av ett nytt ekonomisystem och digitalisering av leverantörsreskontran

Din profil
Du har minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och vill nu ta nästa kliv i karriären. Det är meriterande om du har utbildning inom ekonomi och har bokföringsmässiga kunskaper. Du har tidigare flerårig erfarenhet av arbete som ekonomiassistent med både kund- och leverantörsreskontra samt förstår det ekonomiska flödet och de ekonomiska processerna. Vi söker dig som är flytande i svenska samt behärskar engelska väl i tal och skrift.

Som person ser vi gärna att du är noggrann, strukturerad, social, kommunikativ och lösningsorienterad. Du är van vid att arbeta mot deadlines och kan arbeta och planera ditt arbete självständigt.

Du erbjuds
Du erbjuds en varierad roll som ekonomiassistent i ett familjärt företag med härliga kollegor. Tjänsten omfattar 100% med arbetstider 8-16.45. Du kommer att ingå i ett team om fyra personer och arbeta tätt tillsammans med bl.a. CFO, Client Controller samt HR. Du kommer att få arbeta i stora, ljusa lokaler och tillgång till gym finns på plats. Fri parkering och goda kommunala förbindelser finns.

Om företaget
KGM Datadistribution AB är en kommunikationskoncern som bildades 1982. I verksamheten hjälper de kunder med utskick av fakturor, kontoutdrag, kundbrev mm. Utskicken görs i första hand digitalt via internetbanker, mina sidor, email etc, men även genom modern fyrfärgs inkjetproduktion för det analoga.

KGM har produktionsanläggningar i Stockholm, Sundsvall samt en mindre filial i Danmark. Huvudkontoret är beläget i södra Stockholm, Västberga. Totalt har företaget ca 80 anställda.

KGM har ett antal stora kunder; såsom Swedbank, Softronic, Telia, Tele2 Sverige, TryggHansa, MedMera Bank och Telge Energi. Dessa kunder står för en betydande del av företagets omsättning. Utöver dem har företaget även ett 40-tal mindre kunder.

Sedan 2005 ägs KGM av den amerikanska koncernen WPP, en internationell koncern med fler än 200 000 anställda. KGM agerar relativt självständigt i förhållande till WPP.Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Kgmekass0121

Frågor besvaras via mail av:
isabelle.alderbrant@academicresource.se

Sökord: ekonomiassistent senior ekonomiassistent kundreskontra leverantörsreskontra reskontra rekrytering stockholm heltid

we take you further


Region
Stockholm

Affärsområde
Ekonomi

Typ av tjänst
Heltid

Referensnummer
Kgmekass0121