AFRY
JOBBINFORMATION
ANSTÄLLNINGSFORM
Heltid
PLACERING
Malmö, SKÅ
SKICKAD
1 dag sedan

Beskrivning

Sektionschef
Malmö / Helsingborg

Vi söker en sektionschef som vill utveckla affärsområdet processindustri i Skåne

AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering. Vi är 16 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Vi erbjuder
Vi växer och etablerar en ny sektion där du får vara med och anställa och forma ett vinnande team. Du kommer att tillhöra region Syd som sträcker sig från Malmö till Göteborg och ingår i regionens ledningsgrupp. Som sektionschef på AFRY har du ett helhetsansvar för sektionens verksamhet i form av personal, affärer, marknadsföring, tillväxt och lönsamhet.

Läs mer om vad dina framtida kollegor tycker om att jobba på företaget påhttps://bit.ly/3AcViFi

Om tjänsten
AFRY är ett företag med en stark säljkultur. Ett stort fokus är kundrelationer och försäljning av konsulttjänster till våra kunder, så du bör tycka att detta är stimulerande. Du kommer att skapa nya affärsmöjligheter och relationer genom att erbjuda och marknadsföra hela vår expertis till nya och befintliga kunder. I din roll som sektionschef bygger du upp en organisation och skapar lönsamma affärer. Du kommer rekrytera ingenjörer inom projektledning, el, automation, processteknik, m.fl.

Arbetsuppgifter

  • Sälja konsulttjänster och projekt
  • Rekrytera personal
  • Personalansvar
  • Affärsutveckling och marknadsföring

Din profil
Som sektionschef gillar du utmaningar och har ett stort ansvar för dina medarbetares utveckling och trivsel. Du är en affärsinriktad lagspelare med kompetens och erfarenhet inom verksamhetsområdet. Du har en stark vilja att utveckla kundrelationer och organisationen.

För att lyckas med tjänsten tror vi att:

  • Du har erfarenhet av ledarskap och personalansvar.
  • Du är affärsmässig och har erfarenhet av lösningsfokuserad försäljning mot processindustrin
  • Du har tidigare haft budget- och resultatansvar
  • Du är högskoleutbildad eller motsvarande
  • Du har erfarenhet av konsultbranschen

Det är viktigt att din personlighet stämmer överens med AFRYs värderingar, att du har en ”hunger” och ett starkt driv. Du behöver också ha en portion ödmjukhet och se samarbete som nyckeln till framgång. Som person är du självgående, tydlig och kommunikativ. Du är coachande i din ledarstil, har bra människokännedom och är anpassningsbar till olika situationer och människor.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Intenso Teknikrekrytering. Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Mattias Lyckberg på 0733-336080.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget

AFRY logo

AFRY

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och it.

Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. 

Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. 

Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering. 

FÖRETAGSINFORMATION
FÖRETAGETS STORLEK
10 till 19 anställda
BRANSCH
Other/Not Classified
WEBBPLATS
https://www.intenso.se/sv