Professionals Nord Rekrytering AB
JOBBINFORMATION
PLACERING
Stockholm, STHM
SKICKAD
5 dagar sedan

Beskrivning

Access World Technic

Access World Technic (AWT) är ett av Sveriges snabbast växande säkerhetsföretag som arbetar med att leverera säkerhetssystem till världens största, mest attraktiva multinationella företag. AWT arbetar unikt och innovativt, med målet att ta över säkerhetsbranschen globalt. Nu söker vi tillsammans med AWT en Security Technician.

Arbetsuppgifter

I rollen som Security Technician kommer du att få arbeta med de mest high-end säkerhetsprojekten som pågår världen över. Du är med och installerar Access Control-, Video Surveillance- och Intrusion Detection system, där du arbetar med installationer och service av dagens modernaste säkerhetssystem, skräddarsydda för Enterprisemarknaden.
I rollen arbetar du med att installera säkerhetssystem (svagströmsinstallationer) på kontor, fabriker och datahallar. Det kan vara i tidiga skeden för att vara behjälplig i att dra kabel, till att hantera de allra sista detaljerna för att slutföra projektet och driftsätta systemen som installerats. Utöver nya installationer tillkommer även service och support för befintliga installationer i Europa.
I rollen ingår resor, främst i Norden och Europa. Eftersom AWT har projekt världen över så kan dock längre resor förekomma. Idag finns det 10 tekniker på kontoret, ett ungt, drivet, positivt och härligt team som stöttar varandra för att skapa den bästa arbetsplats och arbetsmiljön som är möjlig.

 

Vi söker dig som har:
• Tidigare erfarenhet som installationstekniker (erfarenhet att koppla svagström)
• Kunskaper i svenska och engelska
• Körkort B
• Möjlighet att resa i tjänst

Du behöver även kunna hantera Office-paketet och vara snabblärd nog för att ta dig ann och hantera nya utmaningar och system som implementeras.
Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos AWT. För att passa in hos AWT är det viktigt att du tycker att det är spännande att vara med på en global tillväxtsresa. Du finner det intressant att få jobba med projekt runt om i Europa men även resterande världen så som Australien, Asien och USA.
Du är en samarbetsvillig person som är duktig på att kommunicera. Du är flexibel i ditt arbete, behöver något ske noggrant eller snabbt och effektivt vet du hur du på bästa sätt tacklar dina uppgifter. Framför allt är du en prestigelös lagspelare.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för vår kunds räkning en Security Technician. Professionals Nord sköter hela rekryteringsprocessen men du kommer att bli anställd direkt hos Access World Technic.

Här erbjuds du en unik möjlighet hos ett av Sveriges mest attraktiva säkerhetsföretag. Vi kan garantera att du kommer få jobba på världens absolut härligaste bolag, och inte bara i Sverige utan med kundernas alla kontor och fabriker runt om i världen. AWT är fortfarande relativt litet sett till personal och du kommer därför in i bästa möjliga tid för att få växa tillsammans med företaget. Du kommer att få full utbildning i företagets arbetsprocesser och produkter för att lyckas i din roll!

Start: Omgående men med hänsyn till uppsägningar eller annat
Omfattning: Heltid
Urval: Löpande

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Om Access World Technic
AWT är ett globalt säkerhetsföretag som designar och installerar säkerhetssystemen för världens ledande företagskontor, fabriker och datahallar. Företaget består idag av trettio anställda globalt varav 20 befinner sig i Kista, Stockholm. AWT arbetar huvudsakligen med tre ben, Access Control, Video Surveillance och Intrusion Detection. AWT har funnits sedan 1993 och har sedan start haft en stark tillväxt. AWT såg direkt ett stort behov för en global aktör inom säkerhetsbranschen och har de senaste åren etablerat sig i Tyskland, Finland och Singapore. De tittar idag på att fortsätta sin globala tillväxt och starta fler kontor i världen.

Om företaget

Professionals Nord Rekrytering AB logo

Professionals Nord Rekrytering AB

Vi arbetar med personaluthyrning och rekrytering genom att leverera skräddarsydd kompetensförsörjning i världsklass. Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen och vi jobbar därför med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi vill göra människor lyckliga varje dag!

Vill du veta mer om oss? Läs mer på professionalsnord.se

FÖRETAGSINFORMATION
FÖRETAGETS STORLEK
20 till 49 anställda
BRANSCH
Konsulttjänster
WEBBPLATS
https://professionalsnord.se/