Rekryteringsspecialist till växande bank i Stockholm

Amendo

Stockholm, STHM

JOBBINFORMATION
ANSTÄLLNINGSFORM
Stockholm, STHM, SE
Visstidsanställning, Kontraktsanställd, Heltid
PLACERING
Stockholm, STHM
SKICKAD
4 dagar sedan

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi dig med några års erfarenhet av arbete inom bemanning och rekrytering då vi söker en rekryteringsspecialist inom finans till en av våra spännande bankkunder i Stockholm

Ett ansvarsfullt, självständigt och roligt uppdrag där du som rekryteringsspecialist ges en fantastisk möjlighet att påverka genom att rekrytera nyckelpersoner inom finans till bankens fortsatta interna tillväxtresa. 

Ditt arbete kännetecknas av hög aktivitet och energi. För att lyckas utvecklar och underhåller du ditt professionella och affärsmässiga nätverk löpande med kandidater inom finansbranschen. Du håller dig uppdaterad kring vad som händer på marknaden - med fokus på var du bör vara och varför.

Det vi vill att du ser framför dig och attraheras av är en arbetsvecka fylld av kontakter med människor. Vi ser helst att du har erfarenhet av finansrekrytering sedan tidigare i roller inom exempelvis riskkontroll, treasury, juridik, compliance och kreditrisk. Du måste även vara prestigelös då man kan komma att behöva hjälpa till med rekryteringar även inom andra områden.

Du driver ett självständigt arbete mot befintliga och nya kandidater och ansvarar för dina egna rekryteringsuppdrag från start till mål. Du bokar och genomför möten, identifierar och attraherar kandidater, genomför djupintervjuer och tester.
Med andra ord – ett väldigt spännande och omväxlande arbete där du hela tiden underhåller och utvecklar ditt professionella nätverk.

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Detta uppdrag avser att löpa på med start så snart som möjligt och under 6-12 månader med chans till överrekrytering.

Kvalifikationer och egenskaper

För att lyckas i den här rollen bör du ha ett par års erfarenhet av finansrekrytering sedan tidigare och gärna med roller inom exempelvis riskkontroll, treasury, juridik, compliance och kreditrisk.

Har du även tidigare arbetat i Team Tailor är det meriterande.

Om företaget

Vår kund är en ledande nordisk specialistbank som erbjuder konkurrenskraftig in- och utlåning till privatkunder i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I bolaget har man cirka 230 anställda och genom deras centraliserade affärsmodell bedrivs hela verksamheten från kontoret i Stockholm.

Banken grundades 2003 och har sedan dess växt och format en organisation baserad på stort kunnande och engagemang. Man är en specialistbank som genom ansvarsfull kreditgivning hjälper människor att göra genomtänkta val för ett liv de har råd med. Banken har specialiserat sig på ett fåtal produkter som bolån, privatutlåning utan säkerhet, lån för 60+ samt sparkonton.

Arbetsklimatet kännetecknas av samarbete, arbetsglädje och engagemang. Det finns ett flexibelt förhållningssätt till medarbetarens individuella behov och man värnar starkt om jämställdhet, respekt och arbetsmiljö. Genom bred kompetens och stort personligt ansvar hos alla medarbetare har en företagskultur som bygger på delaktighet och beslutskraft vuxit fram.

Detta får du som konsult på Amendo

Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin! 

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto Executive Search & Interim som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Lisa Eliasson, lisa.eliasson@amendo.se eller talent sourcing manager Jenny Nenne Slättenhäll, jenny.slattenhall@amendo.se.

Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Om företaget

Amendo

Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag verksamma över hela Sverige med lokala kontor i Stockholm, Göteborg och Sundsvall. Idag är vi cirka 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och visionen att utveckla världen med kompetens. 

Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas. Hur är det att arbeta som konsult hos Amendo? Vår största tillgång är våra kollegor - och för att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

FÖRETAGETS STORLEK
100 till 499 anställda
BRANSCH
Staffing/Employment Agencies
WEBBPLATS
https://www.amendo.se/