Rekryteringskonsult till Säljpoolen, Stockholm

Säljpoolen AB

Stockholm, STHM

JOBBINFORMATION
ANSTÄLLNINGSFORM
Stockholm, STHM, SE
Heltid
PLACERING
Stockholm, STHM
SKICKAD
2 dagar sedan

Rekryterare / Rekryteringskonsult
Stockholm

Vi är ledande i landet på rekrytering av ledare och specialister inom försäljning och marknad. Vi vill dela med oss av vår kunskap till rätt person, som kommer få fantastiska möjligheter att växa! Vi lägger stort fokus på teamarbete och tillsammans skall vi fortsätta att ta marknadsandelar.

Om tjänsten
Hos oss arbetar du med att rekrytera kandidater inom försäljning, ledarskap och marknad till våra kunder inom alla tänkbara branscher. Du kommer driva flera uppdrag parallellt och ansvara för att processerna håller högsta kvalitet från kravprofilsprocess till påskrivet anställningsavtal mellan kund och kandidat.

Vi lägger stor vikt vid att både uppdragsgivare och kandidater hanteras med mycket hög professionalism. Utöver själva rekryteringen arbetar du likt alla andra med försäljning. Du kommer arbeta mot tydliga försäljnings- och leveransmål samt bearbeta både nya och befintliga kunder.

Ensam är stark - men inte hos oss. Vi hjälper varandra och involverar bästa tänkbara resurser för att hjälpa våra kunder och kandidater på bästa sätt. Istället för att endast premieras utifrån egna individuella mål och prestationer kommer du tillhöra en helhet, där du får ta del av dina kollegors prestationer och bolagets framgång likt lagidrottens värld.

"Vi på Säljpoolen är ett starkt och sammansvetsat gäng som jobbar mot gemensamma mål. Vi stöttar varandra vilket gör att vi sticker ut i rekryteringsbranschen och det är jag oerhört stolt över. Det gynnar oss alla; våra kunder, våra kandidater och inte minst våra medarbetare.

Långsiktighet är så viktigt både när det gäller kundrelationer, men ännu viktigare att ha medarbetare som vill jobba hos oss på lång sikt."

- Marie Gummerus, regionchef Stockholm

Läs mer om vad Säljpoolens medarbetare har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/saljpoolen/sthlm

Vi erbjuder
Kontoret i Stockholm ligger centralt på Dalagatan, i ett lugnt och trevligt område ett stenkast från Vasaparken. Här kommer du jobba ihop med dina närmsta kollegor - ett härligt gäng som har roligt tillsammans!

Vi är en flexibel arbetsgivare som välkomnar nya tankar och idéer med öppna armar. Vår personal är viktig för oss, därför erbjuder vi flexibla arbetstider, friskvårdsbidrag, glada och engagerade kollegor, sjukvårdsförsäkring, pensionsavsättning och goda utvecklingsmöjligheter.

Vi befinner oss i en väldigt spännande tid då vi är i full gång med att öppna nya kontor runt om i Sverige. Ta chansen att vara med på resan!

Din profil
För att trivas hos oss gillar du högt tempo. Du har en vilja och ett driv att alltid fortsätta framåt genom att vara nyfiken och vilja bli bättre. Du är prestigelös och ödmjuk, hos oss är detta extra viktigt då vi alltid måste ha god förståelse för våra kunders önskemål. Du kommer uppleva din roll som lätthanterlig om du är duktig administrativt, då vi behandlar många ansökningar, personlighetstester, genomför digitala möten och är moderna i vårt sätt att arbeta.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat som rekryteringskonsult, men inget krav. Har du erfarenhet av rekrytering inom sälj och marknad är det ett stort plus.

Kontakt och ansökan
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marie Gummerus, regionchef, på 08-51481642.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Säljpoolen ingår i Intensogruppen tillsammans med Intenso Teknikrekrytering och Referenstagning i Sverige. Säljpoolen startades 1995 och tillhör landets ledande rekryteringsbolag med inriktning på rekrytering och utveckling av personal och chefer inom sälj- och marknadsorganisationer. Säljpoolen finns i Göteborg, Stockholm och Malmö och hanterar årligen över 500 uppdrag i hela landet med en kundnöjdhet på 96%. För mer information gå in på http://www.saljpoolen.se

Sökord: recruitment,bemanning

Om företaget

Säljpoolen AB

Vi på Säljpoolen rekryterar specialister inom försäljning, ledarskap och marknad, och har gjort det sedan 1995.

Sugen på befordran?

Arbetar du som chef, säljare eller inom marknad? Är du duktig? Vill du utvecklas ännu mer?

Vi är alla säljares bästa vän. Vi ser till att de säljare/säljchefer som verkligen förtjänar sin titel får möjlighet att hitta sin nya utmaning via oss!

Sättet att söka jobb idag ser inte ut på det sätt det gjorde när vi startade bolaget för 20 år sedan. Då skrev man som sökande brev och skickade in – Idag söker man jobb på nätet och via mobil. Hur man söker jobb om 5 år kommer säkerligen förändras än mer - vi skall vara med på den resan och se till att du som söker jobb alltid kan göra det på ett modernt, säkert och bra sätt.

Vi hoppas att vi kan hjälpa dig att hitta din nästa utmaning som exempelvis

 • Säljare
 • Innesäljare
 • Key Account Manager
 • ÅF Säljare
 • Marknadsassistent
 • Marknadsförare
 • Marknadschef
 • Country Manager
 • Säljledare
 • Försäljningschef
 • Eller kanske som marknadsinriktad VD

Många av de kandidater vi har träffat är idag våra kunder och anlitar oss för att stärka sina organisationer. Vi tror att det beror på att vi alltid behandlat och informerat våra kandidater på ett sätt som gör att de får förtroende för oss. Det är enkelt, vi har försökt tänka på hur vi själva ville bli bemötta när vi sökt jobb.

Vi är rikstäckande med kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö - och vi vill hjälpa dig att hitta din nästa utmaning någonstans i Norden.

Jobbsökartips:

Vill du få tips på vad du kan tänka på när du söker ett spännande jobb?

http://www.saljpoolen.se/sv/sok-jobb/soka-jobb-tips" target="_blank

Hittar du inte rätt jobb för dig just nu?

Tag dig tre minuter och registrera ett matchmail hos oss så skickar vi jobbtips till din mail när det dyker upp något inom dina intresseområden!

Var social med oss!

Följ oss gärna på våra sociala medier, vi finns på Facebook, Linkedin, Twitter och Instagram. https://register.masterhelp.se/candidate/login/" target="_blank

FÖRETAGETS STORLEK
20 till 49 anställda
BRANSCH
Other/Not Classified
GRUNDAT
1995
WEBBPLATS
https://www.saljpoolen.se/sv