Rekryteringskonsult till Intenso Teknikrekrytering AB, Göteborg

Intenso Teknikrekrytering AB

Göteborg, VTG

JOBBINFORMATION
ANSTÄLLNINGSFORM
Göteborg, VTG, SE
Heltid
PLACERING
Göteborg, VTG
SKICKAD
2 dagar sedan

Rekryteringskonsult - teknik och ingenjörer
Göteborg

Vi fortsätter att växa och behöver rekrytera en engagerad rekryteringskonsult till vårt huvudkontor i Göteborg!

Vi vill erbjuda dig en spännande framtid i ett av branschens mest framgångsrika rekryteringsbolag. Våra kunder består av stora världsledande företag likaväl som lokala mindre aktörer. Det ger oss en intressant bredd i de olika uppdragen som vi arbetar med.

Varför är vi framgångsrika? Vi arbetar i team på ett sätt som utmärker oss i branschen och vår produktportfölj ger kunderna fantastiska möjligheter att anpassa upplägget efter det faktiska behovet.

Vi erbjuder
Hos oss arbetar du i ett av stadens finaste områden. Vi är en flexibel arbetsgivare som välkomnar nya tankar och idéer med öppna armar, där effektivisering och digitalisering står i fokus.

Vårt ersättningssystem är baserat på både på dina egna prestationer och företagets gemensamma ansträngningar och självklart får du pensionsavsättningar, sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag samt goda utvecklingsmöjligheter.


"Intenso är en platt och prestigelös organisation vilket ger oss som medarbetare stor delaktighet och möjlighet att påverka. Jag har fantastiska kollegor där man verkligen värdesätter ett gott samarbete och stöttar varandra. Att vi också har otroligt roligt och att jag genom mina möten får möjligheten att bli teknikallmänbildad ser jag som en ren bonus!"

Läs mer om vad Maria och Nicole har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/intenso/gbg

Arbetsuppgifter
Som rekryteringskonsult arbetar du i team och samarbetar nära dina kollegor för att lyckas i rekryteringsuppdragen. Vi ger dig möjlighet att välja vad du vill fokusera på, är det med mer betoning på försäljning eller vill du ha mer fokus på att rekrytera? Du bestämmer!

Du kommer också:

  • Arbeta mot tydliga mål
  • Utveckla, fördjupa och förädla relationer genom kvalitativt rekryteringsarbete
  • Bidra till företagets utveckling genom ditt engagemang

Din profil

  • Arbetar idag som rekryteringskonsult eller konsultchef
  • Är social, utåtriktad, affärsorienterad
  • Har stort intresse och kunskap om människor, organisationer och ledarskap
  • Är en målinriktad person med struktur och ordning
  • Har förmåga att kunna hålla igång många projekt samtidigt
  • Det är meriterande om du har erfarenhet från rekrytering inom teknik/IT

Känner du igen dig i ovanstående beskrivningar gällande kompetens, erfarenhet och personlighet, så är du varmt välkommen att skicka in din ansökan omgående då urvalet kommer att ske löpande.


Kontakt
För mer information om tjänsten är du välkommen att ringa Nicole Diener, Regionchef, på telefon: 0735-258686.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Intensogruppen
Intenso Teknikrekrytering ingår i Intensogruppen tillsammans med Säljpoolen i Sverige AB. Intenso Teknikrekrytering rekryterar inom Teknik och IT med fokus på specialister och chefer. Med Intensogruppens bredd kan vi erbjuda kunderna en helhet och smarta kundanpassade rekryteringslösningar. Intensogruppen har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Idag hanterar Intensogruppen över 700 rekryteringsuppdrag per år. Läs mer om oss på http://www.intenso.se/sv

Sökord: rekryterare, tech-rekrytering, tech recruiter, rekrytering, HR, konsult,

Om företaget

Intenso Teknikrekrytering AB

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och it.

Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. 

Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. 

Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering. 

FÖRETAGETS STORLEK
10 till 19 anställda
BRANSCH
Other/Not Classified
WEBBPLATS
https://www.intenso.se/sv