Anställningsform

Heltid

Publicerad

1 dag sedan

Placering

Stockholm, STHM

Beskrivning

Vi växer och söker nu målinriktad och affärsinriktad Rekryterare som kommer arbeta inom våra affärsområden Life Science och HR! Brinner du för rekrytering och vill arbeta i ett personligt och entreprenörsdrivet bemannings– och rekryteringsföretag? Gillar du att arbeta i en social roll i ett högt tempo och är redo för att ta mycket eget ansvar? Då kanske du är vår nästa Rekryterare. Vi erbjuder en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tjänsten är på heltid och vi söker dig som kan börja omgående.Som Rekryterare kommer du arbeta med att tillsätta tjänster inom affärsområdet Life Science och HR. Din huvudsakliga uppgift är att hantera kandidatförsörjningen till våra befintliga uppdrag. Du blir en del av ett socialt team som idag består av tre konsultchefer och två rekryterare. Vi arbetar tätt tillsammans som team och stöttar varandra i det dagliga arbetet.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

• Skriva annonser och publicera dessa

• Search i interna och externa databaser och verktyg såsom LinkedIn‚ Monster‚ AMS

• Urvalsarbete

• Telefonavstämningar

• Intervjuer

• Referenstagning

• Rekryteringsadministration

• Kontakt med samarbetspartners

• Representera företaget vid arbetsmarknadsmässor

Utöver ovanstående uppgifter kommer du att få delta på kundmöten med konsultcheferna för att lära känna kunderna samt ta ansvar för andra uppgifter inom företaget – beroende på dina tidigare erfarenheter och intressen. Du ingår även i företagets rekryteringsgrupp som tillsammans jobbar med att utveckla våra befintliga processer inom både rekrytering och administration.

Erfarenhet och kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning inom HR‚ personal eller annan relevant inriktning. Är du utbildad inom Life Science eller arbetat med rekrytering inom området är det meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom rekrytering/bemanning‚ administration‚ sälj eller service. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift i svenska och engelska‚ och har god förmåga att snabbt sätta dig in i nya system och program.

Som person
I den här rollen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tänker att du är en positiv person som är flexibel och målinriktad. Du är en teamplayer med god kommunikativ förmåga och trivs i en roll med ett tidvis högt tempo. Vidare är du ansvarstagande och lösningsorienterad. Rollen innebär daglig kontakt med kandidater vilket innebär att det är viktigt att du trivs i en social och relationsskapande roll. Är du den vi söker?

Vi erbjuder
Söker du en utvecklande roll inom bemanningsbranschen är detta rätt för dig! Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats som arbetar utifrån värdeorden Långsiktighet‚ Engagemang och Värdeskapande. Välkommen till ett glatt och engagerat gäng i ett expansivt bolag!

Om oss
Academic Resource är ett väletablerat rekryterings– och bemanningsföretaget för akademiker med erfarenhet som funnits sedan 2005. Vi har lång erfarenhet av Uthyrning‚ Rekrytering samt Interim Management inom tjänstesektorn. Våra affärsområden är Ekonomi & Finans samt Life Science och HR. Vi verkar inom tjänstesektorn och främst i Stockholm/Mälardalen och Uppsala.

Hos oss erbjuds du en anställning hos ett auktoriserat bemannings– och rekryteringsföretag‚ vilket innebär stor trygghet då du omfattas av bemanningsföretagens Kompetensföretagens kollektivavtal. Som anställd på Academic Resource erbjuds du förmåner som t.ex. tjänstepension‚ friskvårdsbidrag‚ försäkringar‚ semester och föräldralön. Vi erbjuder en härlig arbetsplats i fräscha lokaler på Wallingatan 33. Hos oss får du utvecklas och växa i din egen takt samt arbeta med ett härligt gäng med gedigen erfarenhet inom bemanning och rekrytering! Välkommen till oss!

Ansökan

Intervjuer och urval kommer att ske löpande‚ så skicka din ansökan så snart som möjligt!

Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter‚ ange referensnamn: ARr0521.

Vid frågor hör av dig till:

rekrytering.lifescience@academicresource.se

carin.helander@academicresource.se

Sökord: rekryterare rekrytering recruiter research administration hr talent acquisition personal life science bemanning rekryterings konsult sälj service bemanningsföretag lediga jobb stockholm uppsalaWe take you further


Om företaget

Company Logo Academic Resource
Company Logo Academic Resource
Company Logo Academic Resource
Company Logo Academic Resource

Academic Resource

Academic Resource är rekryterings- och bemanningsföretaget för akademiker med erfarenhet. Vi har lång erfarenhet av Uthyrning, Rekrytering samt Interim Management inom tjänstesektorn. Våra affärsområden är Administration, Ekonomi & Finans, samt Life Science.Vi verkar inom tjänstesektorn och främst i Stockholm/Mälardalen.

Företagets storlek

20 till 49 anställda

Bransch

Management Consulting Services

Website

https://www.academicresource.se