Redovisningsansvarig interim konsult med erfarenhet från Fastighetsbranschen

Capega

Stockholm, STHM

JOBBINFORMATION
ANSTÄLLNINGSFORM
Stockholm, STHM, SE
Visstidsanställning, Kontraktsanställd, Heltid
PLACERING
Stockholm, STHM
SKICKAD
1 dag sedan

Till vår kund som driver bolag inom Fastighetsförvaltning söker vi dig som har erfarenhet av redovisning el. transaktioner el. koncernredovisning från Fastighetsbolag. Vår kund är en uppstickare med stark tillväxt, huvudkontor i centrala Stockholm.

Låter det som ett uppdrag för dig, kontakta mig gärna.

Med vänlig hälsning

Affärskonsult Åsa Ollert, 070-752 48 16

asa.ollert@capega.se

Om Capega

Capega är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i centrala Stockholm. Vi är specialiserade på interimslösningar och rekrytering inom ekonomi, fastighet, bank, finans & försäkring. Som helhetsleverantör hjälper vi er att tillsätta tjänster på alla nivåer med rätt kompetens. Läs mer om oss på www.capega.se och ta en första kontakt.

 

Konsult hos Capega

Som konsult hos Capega blir du en del av ett personligt bolag som med bred kompetens och stort nätverk ger dig rätt förutsättning att utvecklas inom din yrkesroll. Då vi värdesätter dig och dina kvalifikationer är det viktigt för oss att du trivs som vår konsult. Du får en engagerad konsultchef som känner till din bransch väl och du  erbjuds goda anställningsvillkor med friskvårdbidrag och tjänstepension.

För mer information om nya tjänster, besök vår LinkedIn eller www.capega.se


Om företaget

Capega

Capega grundades med fokus på att tillsätta kompetens inom Ekonomi, Bank, Finans, Försäkring och Fastighet. Genom ett upparbetat nätverk erbjuder Capega kvalificerade kandidater som matchar specifika behov med rätt kompetens. Capega är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Som en helhetsleverantör erbjuder bolaget kompetens från student till chef och specialist. Capega erbjuder sina kunder och kandidater en process som präglas av kapacitet, kvalitet och engagemang.
FÖRETAGETS STORLEK
20 till 49 anställda
BRANSCH
Real Estate/Property Management
WEBBPLATS
http://www.capega.se