Orderplockare / Lagermedarbetare till Atlas Antibodies i Bromma

Academic Resource

Bromma, STHM

JOBBINFORMATION
ANSTÄLLNINGSFORM
Bromma, STHM, SE
Heltid
PLACERING
Bromma, STHM
SKICKAD
5 dagar sedan
Trivs du att jobba i ett team med god lagkänsla och har möjligtvis erfarenhet av varuhantering eller lagerarbete? Vill du arbeta på ett tillväxtbolag med högkvalitativa forskningsprodukter inom Life Science? Vi söker dig som trivs med rutinarbete och för att lyckas krävs att du är mycket noggrann och är van att arbeta kvalitetsmedvetet. Stämmer detta in på dig då kan denna tjänst som Orderplockare på Atlas Antibodies vara något för dig.

Academic Resource söker nu Orderplockare till Logistik avdelningen på Atlas Antibodies som håller till i Ulvsunda, Bromma med goda kommunikationsmöjligheter. Tjänsten är ett konsultuppdrag tillsvidare och du kommer arbeta dagtid med start omgående.

Arbetsuppgifter
• Pipetterar, etiketterar, förpackar och bokar frakt för inkomna orders
• Administration med fraktbolagen i samband med order och leveranser
• Lagerinventering
• Delaktig i effektivisering av arbetsprocesserna

I rollen som Orderplockare ingår du i teamet Shipping bestående av tre kollegor som ansvarar för att behandla kundorders. Vi lägger stor vikt vid att ha en god lagkänsla för att nå dit vi vill och tycker det är kul att tillsammans möta en daglig deadline. Teamets förmåga att kombinera snabba leveranser med att säkerställa produktkvalitén till våra forskare för deras experiment inom till exempel cancerdiagnostik, är centralt i vad som gör arbetet så meningsfullt.

Som Orderplockare pipetterar, etiketterar, förpackar och bokar du frakt för inkomna orders. Altas Antibodies har kunder över hela världen vilket innebär att det kommer in mycket orders över natten, dessa behandlar vi från arbetsdagens start fram till eftermiddagens deadline då transportören kommer för att hämta upp paketen.

Utöver orderhantering ansvarar du tillsammans med teamet för all administration med fraktbolag i samband med orders och leveranser. I arbetet ingår också kvalitetskontroller som exempelvis lagerinventering. Som Orderplockare får du vara med i att utforma och effektivisera arbetsprocesserna. Vi är ett team som tror på att varandras förmåga till att bidra och vara delaktiga i att förbättra våra processer.

Kvalifikationer
• Du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska.
• Erfarenhet av varuhantering eller lagerarbete (meriterande).

Du trivs med att arbeta med rutinbaserade arbetsuppgifter som kräver stor noggrannhet. Du är effektiv i din förmåga att lägga upp ditt arbete och vet vad det innebär att arbeta mot en daglig deadline. Du kommer få möjlighet att verka i en miljö som präglas av delaktighet i. Du gillar att lösa problem som uppstår i samband med order/leveranser med ett tydligt fokus på kundvärde. Vi tror också att du är en person som värdesätter ett gott samarbete och gillar att tillsammans arbeta mot uppsatta mål.

Värderingar
Atlas Antibodies styrs av värderingarna respect always, customer success, innovation forward, inspiration motivates och professional engagment! Dessa värderingar fungerar som ledstjärnor i vårt dagliga arbete och det är viktigt att alla medarbetare arbetar i enlighet med dem. Vi utvecklas varje dag och räds inte förändring! Vi önskar engagemang i företagets framtida utveckling då du som medarbetare påverkar tillväxt, trivsel och framgång. Varje medarbetare är viktig och sedd och vi värnar om en trivsam och säker arbetsmiljö.

About us
Atlas Antibodies grundades 2006 och har vuxit organiskt sedan starten. De har idag cirka 70 anställda som utvecklar, producerar, marknadsför och säljer antikroppar till forskare på akademiska- och industriella labb runt om i världen med fokus på frågeställningar inom bland annat cancerdiagnostik. De befinner sig i en spännande expansionsfas och söker nu en Orderplockare till deras logistikavdelning! Läs mer om dem på https://atlasantibodies.com.

Atlas Antibodies was founded in 2006 as a start-up from the Human Protein Atlas project and has successfully launched more than 60,000 products for protein research. The company was originally founded by researchers at the Royal Institute of Technology (KTH) in Stockholm and the Rudbeck Laboratory, Uppsala University in Uppsala to handle the production, marketing and sales of research tools developed by the Swedish-based Human Protein Atlas program. Today the company has full in-house manufacturing facilities and offers four premium quality product lines: Triple A Polyclonals, PrecisA Monoclonals, PrEST Antigens and QPrESTs. QPrESTs are mass spectrometry standards for absolute quantifications of proteins. The company today has approximately 70 employees and markets and sells its products globally through multiple distribution channels. The company is in a phase of profitable expansion and exploring new growth areas to meet the needs of customers. The company site is in the Stockholm area. For further information, please visit atlasantibodies.com

Som konsult hos Academic Resource erbjuds du
• Förmåner som t.ex. tjänstepension, friskvårdsbidrag och föräldralön.
• Ett auktoriserat bemanningsföretag vilket innebär en mycket större trygghet, då du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.
• En engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med dig och kundföretagen under hela din anställning som ser till att du trivs och utvecklas på din arbetsplats!
• Möjlighet att utvecklas genom lärande på arbete såväl som i varierade roller på intressanta kundföretag.

Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Aop0821
Bifoga ditt CV och ett anpassat personligt brev där du förtydligar din arbetslivserfarenhet och varför just du skulle passa för tjänsten!

Sökord: shipping, logistics, order, orderplockare, orderhantering, orderhanterare, orderbehandlare, ordermottagare, orderadministratör, ordersamordnare, koordinera, koordinator, varuplock, logistik, logistikkoordinator, labb, peppitering, butiksmedarbetare, lagermedarbetare, lager

Om företaget

Academic Resource

Academic Resource är rekryterings- och bemanningsföretaget för akademiker med erfarenhet. Vi har lång erfarenhet av Uthyrning, Rekrytering samt Interim Management inom tjänstesektorn. Våra affärsområden är Administration, Ekonomi & Finans, samt Life Science.Vi verkar inom tjänstesektorn och främst i Stockholm/Mälardalen.

FÖRETAGETS STORLEK
20 till 49 anställda
BRANSCH
Rekrytering/Bemanning
WEBBPLATS
https://www.academicresource.se