Typ av jobb

Kontraktsanställd, Heltid

Skickad

30+ dagar sedan

Beskrivning

Om oss

Cavotec
är en ledande ingenjörsgrupp som designar och tillverkar automatiserade anslutnings- och elektrifieringssystem för hamnar, flygplatser och industriella applikationer över hela världen. Cavotecs personal, som finns i cirka 30 länder runt om i världen, representerar ett stort antal kulturer, talar många olika språk och ger kunderna lokalt stöd, bakom koncernens globala nätverk av ingenjörskunskap. I Cavotec Sverige arbetar ca 15 personer med försäljning, order, inköp och lager.  

Beskrivning

Vi söker dig som är serviceinriktad men även noggrann i ditt arbete. Du talar och skriver svenska och engelska flytande. Det är även meriterande om du pratar ytterligare språk. Du är en van användare av olika IT-system. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i Microsoft Navision eller annat affärssystem, samt om du tidigare eller för tillfället har en liknande roll som denna. Vi ser att du har minst gymnasiekompetens.

Tjänsten är inledande för en period om 6 månader med möjlighet till förlängning.

Bland dina arbetsuppgifter ingår,

  • Orderbehandling och registrering av inkommande order.
  • Validering av information från kunden.
  • Inköp mot order.
  • Kommunicera med kunder via e-post eller telefon angående orderkonfirmationer, inköpsorder och fakturering.
  • Proaktiv uppföljning av försäljningen i alla frågor för att säkerställa kundnöjdhet.
  • Samarbeta med Finans, Försäljning och Övrig Verksamhet för att lösa orderfrågor.
  • Datainmatning i affärssystemet Microsoft Navision
  • Slutföra andra uppgifter / projekt efter behov.
Som person gillar du högt tempo, är snabb, prestigelös och har lätt för att lära. Du har ett driv och en vilja att utvecklas i din roll. Du är service- och kundinriktad och tydlig i din kommunikation och känner dig bekväm med att hantera både interna och externa kontakter.

Ta chansen att arbeta på ett internationellt företag med låg personalomsättning, som dessutom verkar i en framgångsrik bransch! Urval kommer att ske löpande då tjänsten beräknas tillsättas omgående, skicka därför in din ansökan redan idag!


Sökord: order, administratör, admin, administrator, fakturering, kontorsarbete, inköp, orderbehandling