Sopra Steria Sweden
JOBBINFORMATION
ANSTÄLLNINGSFORM
Heltid
PLACERING
Stockholm, STHM
SKICKAD
30+ dagar sedan

Beskrivning


I rollen som Agil Coach kommer du att skapa förutsättningar och inspirera till att föra ut de agila principerna i kundernas organisationer. Genom att coacha och vara en mentor till människor inom hela organisationen kommer du att vara en central del i kundens agila förflyttning. Du är uppmärksam och lyhörd inför kundens specifika behov och med din långa erfarenhet som agil coach vet du vad som krävs för att uppnå en högpresterande, kollaborativ och ständigt förbättrande kultur.

Uppdragen rör sig från strategisk nivå med ledningsgrupper, till en nära samverkan med teamen i det dagliga arbetet. Vi tror att du har en välutvecklad anpassningsförmåga och starkt resultatfokus. Du är pragmatiskt lagd och kan anpassa metod och arbetssätt efter sammanhang för att få till stånd förflyttning, implementation och resultat.

Vem är du?

  • Minst 3 års dokumenterad erfarenhet som Agil Coach och förändringsledning med agila metoder
  • Minst 5 års erfarenhet av IT-utveckling
  • Du har haft rollen som Agil Coach i större organisationer med uppdraget att bygga högpresterande autonoma team och ansvarat för samordning av flera team i komplexa miljöer.
  • Du ses som en expert inom agila metoder och ramverk
  • Du tycker om att jobba med människor
  • Du kan facilitera workshops och hålla utbildningar
  • Du har utbildning och certifieringar inom det agila området
  • Vi ser gärna att du även har erfarenhet av roller som Scrum master och Product owner

Vilka är vi?

Sopra Steria är ett internationellt konsultföretag som är ledande inom digital transformation av medelstora och stora organisationer. Vår unika kombination av specialistkompetens inom både verksamhetsutveckling och IT ökar värdet på och användbarheten av våra kunders satsningar.

I världen är vi mer än 45 000 medarbetare. 470 av oss finns här i Sverige, där var tredje medarbetare är en kvinna. Vår starka kultur bygger på samverkan och teamwork. Genom att dela med oss av vår kunskap och vår positiva kultur bygger vi långsiktiga relationer med både medarbetare och kunder.

Sopra Steria rankas av Gartner som ett topp 5 bolag i Europa inom Digital Transformation

Ansökan

Ansök enkelt genom att antingen ladda upp ditt CV eller länka till ditt LinkedIn-konto via annonsen på vår hemsida. Om du har frågor om tjänsten eller bolaget i sig är du välkommen att kontakta Marie Berg via mail: marie.berg@soprasteria.com

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes

Om företaget

Sopra Steria Sweden logo

Sopra Steria Sweden

Sopra Steria är ett internationellt konsultföretag som är ledande inom digital transformation av medelstora och stora organisationer. Vår unika kombination av specialistkompetens inom både verksamhetsutveckling och IT ökar värdet på och användbarheten av våra kunders satsningar.

I världen är vi fler än 44 000 medarbetare i mer än 20 länder. Drygt 440 av oss finns här i Sverige.

Vår starka kultur bygger på samverkan och teamwork. Genom att dela med oss av vår kunskap och vår positiva kultur bygger vi långsiktiga relationer med både medarbetare och kunder. Vi levererar positiv förändring. Tillsammans.

FÖRETAGETS STORLEK
100 till 499 anställda
BRANSCH
Computer/IT Services
GRUNDAT
1983
WEBBPLATS
http://www.soprasteria.se