Manager Forecasting and Planning

Maquet Critical Care AB

SOLNA, STHM

JOBBINFORMATION
ANSTÄLLNINGSFORM
SOLNA, STHM, SE
Heltid
PLACERING
SOLNA, STHM
SKICKAD
1 dag sedan
Trivs du i en ledarroll och har erfarenhet från Supply chain? Lockas du av möjligheten att arbeta i en produktionsnära roll med stor möjlighet att påverka och bidra till en ständigt pågående förbättringsprocess? Då har vi rätt utmaning för dig.

Om tjänsten

I rollen kommer du att vara övergripande ansvarig för att gruppen ska uppnå kundnöjdhet utifrån leverans. Detta genom att strukturera och driva gruppens arbete framåt. Du har fullt personalansvar för ditt team om fem personer som består av produktionsplanerare och en Master supply planer. Du arbetar med att förfina och implementera avdelningens processer utifrån Lean-metodik. Målet är att uppnå kvalitets-, leverans- och processeffektivitet. Din roll blir att inspirera och utveckla en kultur som arbetar mot ständiga förbättringar
I rollen ingår att:
 
  • Personalansvar
  • Budgetansvar
  • Arbeta med S&OP processerna
  • Skapa och följa upp forecast
  • Arbeta med förbättringar utifrån LEAN
  • Ledningsgruppsarbete
  • Arbeta i Getinges affärssystem och IT-systems om är kopplade till rollen
  • Arbeta för ett gott internt samarbete
Tjänsten är placerad på kontoret i Solna, du rapporterar till Director Operations och ingår i ledningsgruppen för Operations.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av en arbetsledande roll och av att ha arbetat inom Supply chain. Vi ser också att du har erfarenhet från en roll som ställt stora krav på service och av att möta kundbehov. Det är meriterande om du har varit lönesättandechef och har erfarenhet av SAP.

Då koncernspråket är engelska är det ett krav att du talar och skriver engelska obehindrat; då teamet pratar svenska är det även ett krav att du också talar och skriver svenska obehindrat. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som har förmågan att självständigt och med energi driva arbetet framåt på ett strukturerat och resultatorienterat vis. Du har förmågan att arbeta både med operativa och strategiska frågor och trivs med att arbeta i gränslandet där emellan. Vi ser också att du har lätt för att samarbeta och drivs av att agera som en coachande ledare.  Du har en god kommunikativ förmåga och tycker om att ha många olika kontaktytor. Vi söker dig som trivs med att arbeta serviceinriktad och med kundfokus. Vi ser också att du arbetar för täta samarbeten och för att skapa en ”vi”-känsla internt. Slutligen tror vi att du är förändringsbenägen och vågar utmana med nya tankar och idéer

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Getinge med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Louisa Torstensson på 08-120 50 423 eller Christian Smith på 08-120 50 410. Urvalet av ansökningar sker löpande.
Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Inköp, prognos, Supply chain, lean, ledaskap, förbättring, LEAN, agil, verksamhetsutveckling
 

Om företaget

Maquet Critical Care AB

BRANSCH
Other/Not Classified