Sopra Steria Sweden
JOBBINFORMATION
ANSTÄLLNINGSFORM
Heltid
PLACERING
Stockholm, STHM
SKICKAD
3 dagar sedan

Beskrivning


Vill du lyfta ett redan vasst team inom Systemutveckling till att bli ännu bättre?

Sopra Steria, utsedd till en av topp-15 bästa arbetsplatserna i Sverige, via globalt renommerade Great Place to Work (GPTW). Vi växer på Stockholmsmarknaden och söker nu en nyckelperson som vill vara med och vidareutveckla vårt team inom Systemutveckling.

Är du en erfaren ledare, gärna inom vårt område? Drivs du av och ser möjligheter där andra ser utmaningar? Är du vass på att ha ett långsiktigt fokus, men agerar kortsiktigt? Har du en passion för att skapa förutsättningar för att människor att växa? Om svaret är ja på dessa frågor, så kan du vara den vi söker! Som Personnel Manager (PM) kommer du ansvara för ett team på 5-10 medarbetare, men förutom att leda, lära, och inspirera ditt team, förväntas du också kunna ta egna konsultuppdrag. Dessutom ingår aktiviteter inom sälj, marknad samt affärs- och verksamhetsutveckling i rollen.

För att lyckas i rollen tror vi att du både har (minst) ett par års erfarenhet som ledare, och ”hands on” erfarenhet inom minst ett av områdena systemutveckling, arkitektur, integrationer samt erfarenhet inom minst ett av områdena affärsutveckling, sälj, kundansvar eller motsvarande och tycker om att arbeta med teknik i framkant. System Development består idag av ett 50-tal erfarna utvecklare och arkitekter och tillsammans använder vi våra kompetenser och förmågor till att skapa värde åt våra kunder. Vi tror att du trivs med att arbeta tillsammans med duktiga och teknikintresserade kollegor samt vara delaktig i framtagningen av skräddarsydda lösningar i en positiv och lättsam miljö.

Vem är du?

  • Akademisk utbildning eller motsvarande inom relevant område
  • Minst 2 års ledarerfarenhet
  • Erfaren utvecklare inom främst .NET och/eller Java
  • Kunskap och erfarenhet av DevOps och Molntjänster som tex Azure och AWS
  • En stark analytisk och kommunikativ förmåga
  • Ett stort eget driv och tycker om att dela med dig av din kunskap.
  • Flytande språkkunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

Vilka är vi?

Sopra Steria är ett internationellt konsultföretag som är ledande inom digital transformation av medelstora och stora organisationer. Vår unika kombination av specialistkompetens inom både verksamhetsutveckling och IT ökar värdet på och användbarheten av våra kunders satsningar.

I världen är vi mer än 45 000 medarbetare. 470 av oss finns här i Sverige, där var tredje medarbetare är en kvinna. Vår starka kultur bygger på samverkan och teamwork. Genom att dela med oss av vår kunskap och vår positiva kultur bygger vi långsiktiga relationer med både medarbetare och kunder.

Sopra Steria rankas av Gartner som ett topp 5 bolag i Europa inom Digital Transformation.

Ansökan

Ansök enkelt genom att antingen ladda upp ditt CV eller länka till ditt LinkedIn-konto via annonsen på vår hemsida. Observera att vi inte tar emot ansökningar inkomna via mail. Om du har frågor om tjänsten eller bolaget i sig är du välkommen att kontakta Mats Holmblad via mail:

mats.holmblad@soprasteria.com

Sista ansökningsdatum är 31 december 2021. Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan dess.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Om företaget

Sopra Steria Sweden logo

Sopra Steria Sweden

Sopra Steria är ett internationellt konsultföretag som är ledande inom digital transformation av medelstora och stora organisationer. Vår unika kombination av specialistkompetens inom både verksamhetsutveckling och IT ökar värdet på och användbarheten av våra kunders satsningar.

I världen är vi fler än 44 000 medarbetare i mer än 20 länder. Drygt 440 av oss finns här i Sverige.

Vår starka kultur bygger på samverkan och teamwork. Genom att dela med oss av vår kunskap och vår positiva kultur bygger vi långsiktiga relationer med både medarbetare och kunder. Vi levererar positiv förändring. Tillsammans.

FÖRETAGETS STORLEK
100 till 499 anställda
BRANSCH
Management Consulting Services
GRUNDAT
1983
WEBBPLATS
http://www.soprasteria.se