Mpya Sci & Tech AB
JOBBINFORMATION
ANSTÄLLNINGSFORM
Heltid
PLACERING
Stockholm, STHM
SKICKAD
3 dagar sedan

Beskrivning


Har du erfarenhet av att arbeta med fysikalkemiska karaktäriseringar, är passionerad för kemi, och trivs på labbet? Letar du dessutom efter en arbetsgivare som är med och påverkar för en rökfri värld? Då ska du läsa vidare!

Swedish Match är en av de ledande aktörerna för att skapa en värld utan cigaretter. Genom att ta fram produkter som är erkänt säkrare alternativ till cigaretter, bidrar vi till betydande förbättring av folkhälsan.

Gruppen Product Science på Swedish Match stöttar företaget med vetenskapligt stöd och arbetar med forskningsprojekt och studier som syftar till att förbättra produkter och öka kunskapen om kemiskt innehåll. Vi söker nu en laboratorieingenjör med inriktning på fysikalisk kemi, som ska stötta gruppens arbete med laborativa experiment för att undersöka egenskaper och stabilitet i Swedish Match framtida produkter. Swedish Match erbjuder en laborativ roll i en dynamisk miljö där medarbetaren står i centrum.

Om rollen

  • Planera och utföra laborativa experiment för olika projekt
  • Bereda prover inför genomförande av stabilitetsstudier, panelstudier och kliniska studier
  • Dokumentera och strukturera genomförda analyser så att dokumentationen kan användas både vid myndighetsansökningar och publikationer
  • Delta i gruppmöten och bidra till verksamheten

Kvalifikationer och personliga egenskaper

  • Magisterexamen inom kemi eller motsvarande
  • 1-2 års erfarenhet från laborativt arbete, erfarenhet av fysikalkemiska metoder är meriterande.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Arbetet innebär att man kommer stötta i en mängd olika projekt vilket kräver att man har ett utvecklat personligt ledarskap och kan planera och prioritera sin tid. Man kommer interagera med flera personer inom företaget och därför är en positiv attityd, samarbetsförmåga och tydlig kommunikation viktigt för att lyckas i rollen. Vidare trivs du på labbet, och kan arbeta självständigt likväl som i samarbete med andra.

Uppdragsgivare: Swedish Match

Ort: Maria Skolgata 83, Södermalm, Stockholm

Omfattning: Tillsvidare anställning på heltid

Sista ansökningsdag: 8 oktober2021. Intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt

Har vi fångat ditt intresse?

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Swedish Match med Mpya Sci & Tech. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Talent Advisor Ellinor Crafoord 072-176 51 67. Vi arbetar med löpande urval så dröj inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Ansökan till tjänsten görs via www.mpyascitech.com senast den 8 oktober 2021. Välkommen med din ansökan!

För facklig information är du välkommen att kontakta:
Eva Norlén Moritz, Sveriges Ingenjörer, 0761113589.

Som en del i vårt rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Om Swedish Match
Swedish Match är ett börsnoterat bolag på den internationella marknaden. Vi utvecklar, tillverkar och säljer välkända varumärken av högsta kvalitet inom segmenten Rökfria produkter, Cigarrer samt Tänd produkter. Med ett flexibelt och innovativt tillvägagångssätt arbetar vi med att ha rätt strategi, personer, kompetenser, produkter och struktur på plats för att snabbt kunna möta förändrade marknadsförutsättningar. Med en portfölj bestående av moderna varumärken och varumärken med lång tradition, erbjuder Swedish Match produkter både med och utan tobak som möter marknadens efterfrågan. Att erbjuda tobakskonsumenter alternativ till cigaretter är kärnan i det vi gör.

Välkommen till ett bolag där du som medarbetare snabbt upptäcker att vi menar allvar med vår vision ”En värld utan cigaretter”.

Om företaget

Mpya Sci & Tech AB logo

Mpya Sci & Tech AB

Mpya Sci & Tech är skapat av och för människor som älskar teknik och naturvetenskap. Vi är inte här för att göra något som alla andra gör. Vi tar nischad rekrytering och konsulting till en ny nivå med fokus på kandidatperspektivet. Det är därför vi kallar oss Talent Advisors. Vi tror att de riktiga talangerna är de individer som vågar utvecklas genom hela livet. Med lång erfarenhet och djup kunskap om branschen har vi skapat ett framåtlutat och spetsigt bolag, på vårt sätt. På Mpya Sci & Tech tror vi på ett hållbart arbetsliv där vi tillsammans bygger en kultur med genuin delaktighet, ivrig nyfikenhet och möjlighet att få vara sig själv. Kom och utvecklas ihop med oss i Göteborg och Stockholm. Hos en arbetsgivare i världsklass.

FÖRETAGSINFORMATION
FÖRETAGETS STORLEK
50 till 99 anställda
BRANSCH
Food and Beverage Production
GRUNDAT
2019
WEBBPLATS
https://mpyascitech.com/